2777
2789
عنوان

بچها ممکنه تو خواب خفه شیم❓😐🤦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست

استرس به خودت نده.

چیزی نمیشه..

تو خونه دستگاه بخور روشن کن.. یا کتری اب بزار رو بخاریتون.. یکم اوکالیپتوس بریز توش.. برا گرفتگی بینی خیلی خوبه 🌹

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینطورم ولی با دهن نفس میکشم و کل دهنم خشک میشه

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

مغز انقدر هوشیاره که وقتی نتونی با دماغ نفس بکشی حتی تو خواب دهانتو باز میکنی چ از راه دهان نفس میکش ...

نه ممکنه مغز تو خواب یادش بره نفس کشیدنو بعد بمیری اینو یجا دیده بودم

lost in the thoughts....

نه ممکنه مغز تو خواب یادش بره نفس کشیدنو بعد بمیری اینو یجا دیده بودم

وااای نگو...چه ترسناک شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از دهانم نمیتونستی نفس بکشی؟از خواب بیدار میشدی؟خب خداروشکر

دهنم خشک میشد ... ب زور آب دهنمو قورت میدادم افتضااااح بودم تا ۳ شب نمیتونستم بخوابم

۱۰ تا آمپول تو همون دو هفته زدم

بعدش ک دماغم خوب شد دیگه میتونستم نفس بکشم سرفه ها شروع شد تا صبح سرفه ی شدید داشتم چشام سنگین میشد یهو سرفه میکردم گلو میسوخت

کاش واسم پیش میومد راحت میشدم والا 🚶🏻♀️

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃