2777
2789

امروز رفتم د.یت

بعد خیلی طرف قراره اول هول بود. همش میخواست دست بزنه بدنم رو لمس میکرد. خیلی بدم اومد طبیعیه؟؟ چندشم شد اصن. رفتیم کافه نزدیک 700 خرج کرد. دست و دل باز بود انگار. گف هر چی بخوای میخرم. اما بدنم رو هی دست میزد همه جا.. بهش گفتم نزن گوش نداد. آخرشم از یک ساعت پیش که برگشتم تا الان زنگ نزد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۷۰۰ یعنی دست و دلباز؟😂

بکن در رو بوده، چی داری میگی

اونجا چرا نزدی زیر گوشش؟

اصن از قبلیه جدا شدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

جان عزیزت اینو بلاک کن

ببین واسه منم یه همچین کسی پیش اومد حماقت کردم همون موقع بلاک نکردم

به جایی رسید پسره همین دیروز تهدیدم میکرد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
تا چه حد پیش رفتی؟ چرا تهدید کرد؟ من اینجا شهر خودمون نیست من زنجانی هستم

در حد میک لاو

باهاش کات کردم این یه قسمتش بود یه سری حرفا هم بهش زدم که البته دربرابر حرفای اون چیزی نبود بعدم بلاکش کردم از همه جا وقتی دید پیاممو انگار به شدت حرصش گرفت هی بهم زنگ میزد شماره خودشو که بلاک کرده بودم با شماره دیگه هم زنگ زد بعدش یه پیام با یه اکانت دیگه بهم داد که دوست داری بقیه فیلماتو ببینن با بد کسی در افتادی و اینا

من نمیدونم چه فیلمی اصلا فیلمی نداره هرچیم بهش گفتم چه فیلمی و اینا سین بی جواب میزد هنوزم میترسم ولی حس میکنم میخواست بترسونم بیشرف که بگم غلط کردم و اینا

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده