2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 150 پست
تامین مسکن به عهده ی مرده تو قانون حالا یه خانواده لطف میکنن واسه پسرشون خونه میگیرنشما چرا میسوزی ب ...

بیشتر شما میسوزی

من فقط قانون رو گفتم که وظیفه مرده نه باباش

اومدو یه پدر بدبخت خودشم مستاجر بود ار کجا بیاره واسه پسرش خونه بخره

حرفایی میزنیدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون جهیزیه هم درست نیستاصلا تو قانون با مرد

چقد ادم تو مخی ای هستی

از نظر تو چی درسته اصلا

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خوب نمیتونید کمی همخودتون هزینه کنید؟مثلا هر مقدار که اونا میخوان هزینه کنند ما به التفاوت رو خودتون ...

والا من شوهرم تازه داره میره سرکار داره برا عروسی پول جمعمیکنه دیگ واسه خونه پول اونقدری نداریم گ بزاریم روش

اره خیلی جبهه دارن فک کنم همه زخم خوردن..خب میگ بین وراث تقسیم میشه وراثم شوهر منه دیگه هرجی میاد تو ...

از الان فکر فوت خانواده شوهرت هستن که بقیه چقدر ارث میبرن

نمیدونم ارثشون اینجوری چراکه برای ارث پدر و مادرشون بندازن خودشون راضی هستن اخه؟

پدرت برای برادرت عروسی و طلا واینا هم خرید ؟خوب جهاز با خونه برابره ؟میتونست برای هر دوتاتون خونه بخ ...

نه عروسی رو داداشم خودش گرفت طلا هم ما مناسبتا خریدیم برای عروسمون بقیه شو داداشم خودش خرید

خونه به اسم داداشم نیس ولی تا همیشه برای اونه

بابام باز خونه داره دست مستاجر که کرایه یکیشو من میگیرم

ولی کلا بابام چیزی به اسم خودمون نکرده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
گمشو بابا احمق

مامانت ک قشنگ بهت حالی کرده با داداشت ک پسره خبلی فرق داری!

تهشو بگیر و برو

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

پدرت برای برادرت عروسی و طلا واینا هم خرید ؟خوب جهاز با خونه برابره ؟میتونست برای هر دوتاتون خونه بخ ...

دقیقا حرف منم همینه حالیشون نمیشه

اگه قرار به خرید خونه وظیفه هست باید برای هر دو باشه نه پسر

نه والا توقع خونه وماشین نداریمبعدشم اومدو یه پدر بدبختی خودش مستاجر بود از کجا برای پسرش خونه بیاره ...

کسی از پدرشوهر توقع خونه نداره. همه کاربرها هم دارن تو تاپیک می گن که قدر لطف این خانواده رو بدون

خودمم دقیقا چند لحظه پی همچین کامنتی گذاشتم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.