2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برامون خونه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 151 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو خداتو شکر کنچند متره؟ کلا واسه شماس یا قراره پول جمع کنید خودتون خونه بخرید؟

۱۱۰ متره دادنما بشینیم دیگه .ن قرار نیس دیگ خودمون خونه بخریم..کلا دوتا پسرن میگن مام هرچی داریم برا شماس ولی خب ب اسم خودمون نیست الان

خب مگه فقط خانواده پسر زاییدن خانواده دختر نزاییدن؟من نشنیدم وظیفه خانواده پسر باشه میتونید پرس وجو ...

شما واسه پسر و برادرتون خونه نخرید ولی نمیتونید قوائدو عوض کنید

پدر من به برادرم خونه داد

به منم جهیزیه مفصل

خانواده همسرمم به پسرشون خونه دادن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
جالب اینه اینجا همه از خانواده شوهر توقع دارن براشون خونه بخره پس خانواده خودتون چی

چون وظیفه ی پدر پسررره

نمیدونی بدون

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

جالب اینه اینجا همه از خانواده شوهر توقع دارن براشون خونه بخره پس خانواده خودتون چی

خانواده من چی؟ ببخشید خانواده من باید بیاد برا من خونه بخره؟ بعد ازدواج تامین مسکن به عهده مرده دیگه چ حرف مسخره ای

شما واسه پسر و برادرتون خونه نخرید ولی نمیتونید قوائدو عوض کنیدپدر من به برادرم خونه داد به منم جهیز ...

اینا همش رسمه وعرفه

وگرنه تو قانون چنین چیزی نیست میتونید بپرسید

اگرم مخالفید ریپ نزنید

راس میگین

همین چند روز پیش یه کاربری می گفت قرار بود شوهرم یه خونه بخره. پدرشوهرم تو محضر امد خونه رو زد به نام خودش شوهرم روش نشد چیزی بگه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

شما واسه پسر و برادرتون خونه نخرید ولی نمیتونید قوائدو عوض کنیدپدر من به برادرم خونه داد به منم جهیز ...

پدرت برای برادرت عروسی و طلا واینا هم خرید ؟

خوب جهاز با خونه برابره ؟

میتونست برای هر دوتاتون خونه بخره جهاز رو شوهرت بخره

وظیفه پسره وظیفه خانوادش که نیستوالا من جایی نشنیدم وظیفه خانوادش باشه

وظیفه پدرشه پدرررپسرر

الان دختر خودش جهیزیه میخره؟؟ ن دیگ باباش میخره

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️