2777
2789

سلام من اصلأ حالم خوب نیست بابام ادم بد اخلاقی هست خسیس هست داداشم هشت ساله هست رفت خونه همسایمون دوستش بابام فهمید اومد کتاب کیف دفتر همه چیزهاشو پاره کرد منم تو اتاق اینقدر گریه کردم میگه نمیزارم بره مدرسه خانما ترو جان عریزتون دعا کنید برام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله درست بشه..فعلا هیچی نگو هیچ شاید اتیشش بخوابه کوتاه بیاد..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

عزیزم زیادی حساسی بابات میخواد داداشت بد عادت نشه همین

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

وای ماهم چنین بساطی رو داشتیم، باز فرض مامانمو بابام تو جمع میزد، بعد بابام بیخود خودش فحش خیلی خیلی بد به مامانم میداد، یعنی فرض من جلوی من و داداشم که اونموقع3سالش فکر کنم بود، مثلا ب مامانم میگفت جند.... و فحش های بدتر...

کلا هر روز وضع خودمون همین بود، مامانم کلا سکوت میکرد

مامانم فقط ب خاطر ماها مونده مون،

چه بلاهایی ک سر مامانم نیاورد،،،،

یکبار انقدر محکم زد دماغشو شکوند

البته اینم بگم بابام یک مدت اعتیاد داشت به انواع مواد ها، یهنی موادی نبود که نکشیده بود اونموقع من کوچیک بودم، بعد بابام حتی به دانشجوها هم مواد میفروخت، کلا یکبارم حتی ما بودیم خونه خاله ام، باابم میره یک زن دیگ میاره تو خونه....

خرید و فروش مواد داشت اخر دستیگرش کرد میخواستن اعدامش کنن،اونموقع من ابتدایی بودم،

بابام خیلی پولدار بود، ولی خونمون 40 متر کلا یک در اتاق، بعد کلا خیلی داستان داشتیم، دیگ متاسفانه فرصت تایپ ندارم ک تایپ کنم

ولی در کل نماز اول بخون، نماز شب هم بخون، تاثیراتشو میبینید.

این بعد از 20 سال زندگی با چنین موجودی، چندساله رفتارش بهتره ،البته خیلی داستان وجود داره، ولی نمازتونو بخونید اونم اول وقت خیلی تاثیر داره، خیلیی، باز نماز شب ک نگم

فعلا چیزی نگین بعد مادرتون باهاش صحبت کنه اگر راضی نشد خود برادرت از پدرت بخواد بذاره بره مدرسه

چرا پدرت راضی نیست بره خونه همسایه قایمکی رفته باید اجازه میگرفت که کار به اینجا نرسه

فعلا چیزی نگین بعد مادرتون باهاش صحبت کنه اگر راضی نشد خود برادرت از پدرت بخواد بذاره بره مدرسه چرا ...

خب اره درسته ولی الان مامانم کتاباش گذاشت رو هم گفتم نمیذاره بره چیزی نگفت کتابا که پاره بودن گذاشت رو هم

دختر منم هشت سالشه صبح میگفت ساعت شش باید برم مدرسه یک روز سر پنج دقیقه زودتر رفتن دعوا شد تو خونه شوهرم از کوره در رفته بود دخترمو میزد منم خودمو انداخته بودم رو دخترم که نکنه مشتش بخوره به دخترم میگفت نمیذارم بره مدرسه اول سکوت کردم کم کم راضیش کردم بذاره بره دخترم مث گنجشک میلرزید اما پدرسگ همچنان میگفت من باید زودتر از همه برم