2777
2789
عنوان

من همسر بی درکی هستم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست
معلومه شوهرت آدم خوبیه خسیسم نیس طبق گفته هات. تو این وضع اقتصادی همدیگرو درک کنیم

نه خسیس نیست

مثلاً ۴۰۰پول نقد داشت همونجا داشت میرفت خرید

نصفش کرد نصفشو گفت بزار پول نقد باهات باشه میری دانشگاه

ولی خیلی شرایط بدیه 🥲🥲🥲

خیلی ذوق یلدا رو داشتم

پس بیخیال اصلا به روش نمیارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه چی؟؟؟

ولکن بابا یلدایی چیه دیگه خیلی توقع ات بالاست خودت بذار جای مرد ها . اینکار میکردی تو این اوضاع داغون؟

توی زندگی متاهلی هم هر کدوم داشته باشید واسه جفتتون هست هر کدوم نداشته باشید اون یکی هم میسوزه به پاش.

متاسفانه خانوما فکر میکنند مردا دستگاه عابر بانک اند و مردا هم فکر میکنند خانما وسیله رفع نیاز.

وقتی درک درستی از متاهلی ندارند نتیجه اش همینه

حالا تو بگو یلدایی رسم چیکارش کنیم اگر گفت ندارم بگو باشه عزیزم هر وقت داشتی بگیر برام لباس اینا

رسم نداریم خودمون

فقط احتمالا خانواده ها شاید دور هم باشیم منم قراره کیک و دسر درست کنم

همین

ولی خودم وقتی میبینم رفیقام و بقیه یلدایی دارن میگم کاش در حد ساده حداقل منم داشتم

دیگه چی؟؟؟ولکن بابا یلدایی چیه دیگه خیلی توقع ات بالاست خودت بذار جای مرد ها . اینکار میکردی تو این ...

میفهمم درسته

به روش نمیارم اصلا بیخیال

خودش الان دغدغه کارش رو داره

بیخیال اصلا

رسم نداریم خودمونفقط احتمالا خانواده ها شاید دور هم باشیم منم قراره کیک و دسر درست کنمهمینولی خودم و ...

اصلا توی رابطه ات خودتو با دوستات مقایسه این یک نصیحت خواهرانه من بتو گ زندگیت خدایی نکرده خراب میشه هیچوقت ظاهر زندگی بقیه رو با عاشقانه خودتو شوهرت مقایسه نکن

فقد درک زندگی رو نگه میداره

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بنظرم به شوهرت فقط بعنوان یه عابر بانک نگاه میکنی

نه اینجوری نیست خیلی هم درکش کردم

مثلاً باورت میشه کل پولی که برای خرید عقد بهم داد ۱۰تومن بود؟؟؟

با ده تومن پارچه خریدم یه لباس خیلی خوب دوختم

کیف و کفش خریدم

و یه پالتو که پول کم آوردم نصفش رو خودم دادم و بهش هیچیم نگقتم

اره درسته بهش هیچی نمیگم ایشالا اوضاعش بهتر شد منو یادش نره 🥲♥️

ن نمیره ب بد دلت راه نده گلم هیچ چیز مهم تر از خودتو شوهرت نیسا بخاطر مادیات یوقت فاصله نگیرین از هم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

مردا دلشون میخواد گاها دنیا رو به پای زن شون بریزن. مثلا ما خودمون دوست نداریم کادو بخریم براشون اما پول هم الان یه معضلی شده.

ساده برگذار کنید. که تو دلت نمونه. و اینکه همسرت هم مشخصه مرد خوبیه و شما رو دوست داره.

و اینکه اجازه نده مادیات بین تون فاصله درست کنه. ایشالا برا عید جبران میکنه حتا عروسی سالگرد ازدواج تولدت اونقد از این مناسبتا هست روز زنم که نزدیکه 😂 بخوای سخت بگیری دائم باید غصه بخوری در صورتی که زندگیت خیلی هم خوبه و همسرت هم همینطور.

هرکس ازت سوال کرد به صورت سر بسته بگو خانوادگی بود و تموم. منم یلدای اولمه ولی خودم حوصله شلوغی رو ندارم دلم میخواد با شوهرم دو تایی بیرون برم تا اینکه با خانواده ها و بقیه و تو فکر پیچوندنشم🤕

🌱