2777
2789
عنوان

خاله ی شوهر

124 بازدید | 5 پست

واسه شمام خاله های شوهرتون انگار اصلا نسبتی با شوهرتون ندارن؟نه بچم دنیا اومدنی نه تو عروسی نه پاتختی و حنا نه تولد بچم هیچوقت کادو ندادن ولی برای خواهرشوهرم اینا بالای ۲تومن هدیه میدن

شوهرم خیییلی دوسشون داره و مجبورم میکنه گاهی بریم خونشون ولی احساس میکنم تمایلی ندارن

طبیعیه؟پدرشوهرم من به بچه های اونا کلی خرج میکنه فقط تو خواهرشوهرم جبران میکنم انگار شوهر من بچه ی اون پدر نیست

از طرفی خواهرشوهرم نه براشون چیزی میگیره نه احترام آنچنانی میزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر. بذار شوهرت خودش بره و بیاد. توهم بل زبون خوش به پدر شوهر مادرشوهرت بگو . بگو مثلا خاله اینا سر ...

مادرشوهر من خواهر زاده هاشو از بچش بیشتر دوست داره چیزی بگم مطمئنم گارد میگیره

میترسم شوهرم تنها بره پشت سرم حرف درست کنن چون الان همه ی عروساشون قطع رابطن و میشنوم چیا میگن

مادرشوهر من خواهر زاده هاشو از بچش بیشتر دوست داره چیزی بگم مطمئنم گارد میگیرهمیترسم شوهرم تنها بره ...

ببین چه مزخرفن که همه قطع رابطه کردن. واقعا مهمه پشت سرت چی بگن؟ اصلا آدم حسابشون نکن. با سیاست به مادرشوهرت بگو مامان جون خاله اینا سر بچم چیزی نیوردن. فدا سرشون مهم نیستا. اما گفتم شاید دوست ندارن رفت و آمد کنیم. من میگم مزاحمشون نشم بهتره

از یه طرف شاید مادرشوهرتم به پسرای اونا چیزی نمیده ها. مث هم برخورد میکنن

خاله ی شوهرم با مادرشوهرم ، جاری میشن

همسایه هم هستن

ولی من ده سال یه بار هم نمیبینمشون

مادرشوهرم خیلی دوست داره با فامیلشون رفت و آمد کنیم

ولی ما نمیریم اصلا

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩