2777
2789
عنوان

دفعه دومه مستاجرمون تذکر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4221 بازدید | 168 پست
چقدررربهت فشار اومده و هضم این قضیه برات سخت که یه نفر اومده بهت یه نقدی کرده برادرزادته استغفرلله خ ...

وای اتفاقا انشالله بتونی بره یه جا دیگه بنده خدا راحت باشه . من اذیت شدم از دست همسایه بالایی قشنگ اون میتاجر رو درک میکنم😑

تهران توی شهرش ازین خبرا نیس ک طی روز اجازه سر صدا داشته باشی !

سر و صدا نداریم ، زندگی عادیمونو داریم

گاهی مهمان میاد اونام سر و صدا ندارن اما اگه گاهی مهماننون بچه داشته باشه ندیدیم تذکر بدن

ی خانمی میگفت ما میریم مهمونی بهمون میگن یواش صحبت کنید، منظورم این بود در این حد نیست ک بخوان بگن یواش حرف بزنید

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بر خلاف بقیه میگم حق با شماست که ناراحت باشید چون کار هر روزتون نیست فقط امشب بوده اونم سر شب نه دیر ...

وقتی فرهنگ آپارتمان نشینی نباشه میشه این !! اینکه حق میدی اذیت کنن همسایه رو ! مواظب باش سرت نیاد !

وقتی فرهنگ آپارتمان نشینی نباشه میشه این !! اینکه حق میدی اذیت کنن همسایه رو ! مواظب باش سرت نیاد !

خودم مستاجرم و آپارتمان نشین

تا یه چیزی میگن همش فرهنگ فرهنگ

مهمان و سرو صدا ممکنه گاهی برای هر خونه ای پیش بیاد، مرده متحرک که نیستیم دائم السکوت باشیم ...گاهی باید فرهنگ داشته باشیم و شرایط همسایه رو درک کنیم نه فقط تذکر بدیم