2777
2789
عنوان

دفعه دومه مستاجرمون تذکر میده

4752 بازدید | 168 پست

داداشم و برادر زاده م فوتبال بازی میکردن ولی نه فوتبال جدی چون برادر زادم کلا ۴ سالشه و داداشم ۱۶ سالشه

فقط برای سرگرم کردن توپ اینور اونور مینداخت برا بچه

مستاجرمون دفعه دومه که تذکر میده صدای پا و سر و صدا تون میاد با لحن طلبکارانه هم گفت و در واحد شوند کوبید تو هم

شاید یکم صدا میرفته پایین ولی نه انقدر زیاد که اینجوری تذکر بده به صاحب خونه ش

برادر زادم مث ابر بهار گریه میکرد مثلاً اومده بود خونه عمش بهش خوش بگذره

ب زور گریه شو بند اوردم

داداشمم خیلی گرفته شد

با اینکه بعدش بردم بیرون براشون خوراکی گرفتم و گذاشتم خونه مامانم ولی بازم سرحال نشدن

جالبه شب تا صبح بچه شون گریه میکنه این دفعه من نصف شب میرم در خونشون تذکر میدم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

این همه خوبی کن جوابت رو اینجوری بدن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون بنده خداها هم حق دارن خب میخوان ارامش داشته باشن صدا آزاردهنده است

شماهم بازی ها بدون سر و صدارو انتخاب کنید

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خب دکمه شو بزن

حتما میزنم

عزیزم دلیل نمیشه چون صاحب خونه ای اذیت کنی مستاجر رو

شاید صدای دوییدن و هم همه اذیت میکنه و اون داره پول میده و شماهم پولشو میگیری دیگه اینجا بحث صاحب خونه و مستاجر نیست وجدان داشته باشین و هوای ادمارو داشته باشین تا خدا هواتونو داشته باشه

چون صاحب خونه هستین دلیل نمیشه وسط اپارتمان فوتبال بازی کنین عزیزم

عزیزم آپارتمان کوچیکی نیست صدا بپیچه

بزرگه مث ویلایی میمونه

وا حق دارن خب

مگه خونه اونم آپارتمان جای فوتباله اونم یه پسر ۱۶ ساله که دیگه هیکلش مردونه شده

بنده خدا پول داده خونه گرفته ارامش داشته باشه

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏