2777
2789
عنوان

عکس منو دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 55 پست
عزیزم هردو زیبایید❤️زاستی شما تغییر خاصی توی چهره اتون انجام دادید؟چون قبلا انگار نچرال تر بودید الا ...

نه عشقم کاری نکردم شاید تو عکس اینحوریه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز اون خوشکل شده اومدی میگی حس میکنم اون خوشگتر شده خب شده باشه یه دوست واقعی ناراحت نمیشه بیشتر ...

نگفتم اون خوشگل شده گفتم من خودم بد شدم چون کرمم ماسید مژه هامم این دفعه درست کردم بد شده بود

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین شما قشنگی اما موهات رو رنگ تبره کن خیلی سنتو بالا نشون میده وگرنه در کل قشنگی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

تو کدومی مو طلایی یا مشکی!

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

ببین شما قشنگی اما موهات رو رنگ تبره کن خیلی سنتو بالا نشون میده وگرنه در کل قشنگی

اخه ب چهرم روشن بیشتر میاد 🥹🥹

ریشه هام دیگ داره درمیاد

اخه ب چهرم روشن بیشتر میاد 🥹🥹ریشه هام دیگ داره درمیاد

اره بهت خیلی میاد اما از طرفی خیلی آورده رو سنت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......