2777
2789
عنوان

چخبره انقدر شهریه باشگاه زیاد شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
مال ما ۶۰۰باشگاهمونم تجهیزاتش خوبه خداروشکرمناطق شلوغ شهریه هاشونم گرون تره

نزدیک بود بهمون تر تمیزم بود تازه باز شده خواستم قیمتارو بدونم نرفتم جاهای دیگه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش طلسم رفتن منم بشکنه

ی ساله میخام برم

نمیدونم چرا نمیرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کاش طلسم رفتن منم بشکنهی ساله میخام برمنمیدونم چرا نمیرم

از شنبه برو با ورت میشه من شاید ۶ساله نرفتم اون موقع ۱۵هزار تومن بود🤣

بچه ها بنظرتون برای ابشدن بازو و گوشتهای پشت که سوتی میبندی و میزنه بیرون 😥چه ورزشی خوبه

من یکساله میرم باشگاه تجربه م زیاد نیست ولی خیلی پیگیر صحبتای مربی های مختلفم

اگه فقط هوازی کار کنی آب میشه چربیات ولی بدنت شل میشه بهتره قدرتی هم تو برنامه ت باشه

هم چربی سوزی و هم عضله سازی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

از شنبه برو با ورت میشه من شاید ۶ساله نرفتم اون موقع ۱۵هزار تومن بود🤣

من تاحالا اصلا نرفتم

هی میگم برم سونو بدم اول برا تخمدونام نمیدونم چ ربطی داره😂😑

تا دوشنبه م ک سرکارم

از اون ور باید تا عید لاغرم کنم

کاش ب خودم بیام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من تاحالا اصلا نرفتمهی میگم برم سونو بدم اول برا تخمدونام نمیدونم چ ربطی داره😂😑تا دوشنبه م ک سرکار ...

ببین اگه پریود هات نامنظمه و چاقی اطراف شکم داری احتمال تنبلی تخمدون زیاده من خودم تنبلی دارم ولی چاق نیستم من رفتم برای فرم گرفتن ولی برای حال روحیت عالیه منم شاغلم ولی خودمو مجبور کردم برم

ببین اگه پریود هات نامنظمه و چاقی اطراف شکم داری احتمال تنبلی تخمدون زیاده من خودم تنبلی دارم ولی چا ...

ار من کلا ۶۰کیلوم

ولی ی مدته شکمم کلا چاق شده

منم احتمال اینو میدم

گفتم اول برم اونجا تکلیفم مشخص بشه

ار میرم

مرسی چقد روحیه گرفتم🥹🤍

ار من کلا ۶۰کیلومولی ی مدته شکمم کلا چاق شدهمنم احتمال اینو میدم گفتم اول برم اونجا تکلیفم مشخص بشها ...

اره بخدا میری با اهنگ قشنگ جو اونجا میگیرتت یه ۱ ساعت ۱ساعت نیم برای سلامتیت تلاش میکنی