2777
2789

دارم طلاق میگیرم از این میسوزم یکبار تو این سه سال نیومد خونه اجاق خونه گرم نباشه لباس هاش تمیز و اتو شده نباشه سینک خالی نباشه شهر غریب تا ۱۰ شب تنها دم نمیزدم گفت مادر نشو گفتم چشم مطیع بودم عین برده بعد گفت دلمو زدی تو کارای خونه رو از سر وا میکردی ساعت کم میذاشتی صبح من میرفتم رو مبل میخوابیدی فیلم میدیدی دلمو زدی نمیخوامت طلاق حالا اینجا طرف شوهرش گفته آشپزی نمیکنی من چقدر بدبختم بخدا دلیل طلاقم اینه

چقد بی لیاقت بوده خاک بر سر

خوشی زده زیر دلش

از مهریه نگذر

بعد از این فقط حواستو بده به پیشرفتت

درس بخون مهارتهای دیگه یاد بگیر شاغل شو حتما

به سلامت و تناسب اندام هم خیلی اهمیت بده

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی از خودگذشته ای!

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه