2777
2789
عنوان

دیروز عمل بوتاکس معده کردم 🤕سلام بر لاغری 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 81 پست
من هرکیو دیدم اتجام داده راضی بودن.الانم رفتم چکاپ کامل بشم. ربتم متخصص قلب گفت کار بسیار خوبی انجام ...

جدی چه خوب

باید بیشتر برم مشاوره بشم و صحبت کنم با دکتر بلکه قانع شدم

نه با چاقی کنار میام نه عمل و نه رژیم

وضعیت خسته کننده ایه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@niniyarنمیخوایید جمعش کنیددوباره دروغاش ب راهه هر روز با کاربریای مختلفش

واقعا خیلی مشکلش حاده کی وقت میکنه انقدر اینجا پلاس باشه اونم با کلی سناریو

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بله یه نوع عمله که تو یه ربع انجام میشه 😐😂

حالا فیک یا غیر فیک مبارکه 😅

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

واقعا خیلی مشکلش حاده کی وقت میکنه انقدر اینجا پلاس باشه اونم با کلی سناریو

خدایی ناحقی هست

چرا باور میکنین

من آیدی میدم

از همه حرفام عکس میدم

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

فعلا به تو داریم میخندیم خوشیم من انجام دادم وپیش معروفترین دکتر تهران که همه میشناسنش و کاملا از ر ...

عزیزم معروف تر از دکتر اژیه ای که شهرک غربه و من پیشش رفتم

نیست کم بسوز 😂😂😂بچه سال

وای وای

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449