2777
2789
عنوان

به بچه هاتون اموزش خوابیدن دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 44 پست
واقعا ؟ اخه مشکل اینه روزا نمی تونه سیکل خوابشو به هم وصل کنه . چرتاش فقط نیم ساعته اس . واسه همین ب ...

اصطلاحا میگن خواب خرگوشی ،کوچولوت خوابید تو نخواب بپر برای کارت و سعی کن مختصر انجام بدی رو دور تند

بهترین کار این موقع خواب فرق شب و روز رو بهش نشون بدی ولی اینکه خودش بخوابه نه عزیزم

فرق شب و روز رو می دونه کاملا

چون شبا تقریبا ۹_۱۰ ساعت می خوابه و دو بار برای شیر بینش بیدار میشه

ولی روزا نمی تونه سیکل خوابشو به هم بچسبونه وچرتاش نیم ساعته اس. یعنی هر ۲ ساعت نیم ساعت می خوابه. کل روز در حد دو و نیم تا سه ساعت می خوابه .

ساعت ۷ صبح هم بیداره هر روز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر من ۱۲ سالشه هنوزم بی من نمیخوابه یعنی با من ی جا زیر ی پتو میخابه میگم جدا شو بزرگ شدی افسرد ...

وای . چقد بد . من فعلا خودم دوس ندارم اتاقشو جدا کنم تا تقریبا سه سالگی . ولی ۱۲ سال دیگه اصلا نمیشه

فرق شب و روز رو می دونه کاملا چون شبا تقریبا ۹_۱۰ ساعت می خوابه و دو بار برای شیر بینش بیدار میشه ول ...

کم کم درست میشه پسرمن ساعت ۶ صبح بیدار بود یعنی با تمام خستگی شبانه روزمو شروع میکردم و کلا دست تنها بودم خیلی برای من سخت بود اگه کسی کنارت هست سعی کن دوساعت به خودت برسی و استراحت کنی

اصطلاحا میگن خواب خرگوشی ،کوچولوت خوابید تو نخواب بپر برای کارت و سعی کن مختصر انجام بدی رو دور تند

من خودم اصلا عادت خواب روز ندارم

فک کنم کوچولوم به خودم رفته 😁 تازه با ۳۱ سال سن به زور خوابم می بره .

کم کم درست میشه پسرمن ساعت ۶ صبح بیدار بود یعنی با تمام خستگی شبانه روزمو شروع میکردم و کلا دست تنها ...

امیدوارم زودتر درست شه

منم دست تنهام

همسرم این ماه سرش شلوغه

اکثر روزا وقتی بر می گرده خونه که دخترم دیگه خواب شب رو شروع کرده .

دلم براش میسوزه اونقد گرررریه میکنه وقتی میگم جدا بخاب

با یه روانشناس صحبت کن که زودتر جداش کنی . تو بزرگسالی شخصیت وابسته پیدا می کنه و نمی تونه رو پای خودش وایسه

واقعا ؟ اخه مشکل اینه روزا نمی تونه سیکل خوابشو به هم وصل کنه . چرتاش فقط نیم ساعته اس . واسه همین ب ...

طبیعیه. مغزش در حال رشده. کارو ول کن دو سه ماه بچسپ به بچه. به شیش ماهگی برسه بهتر میشه.

اصلا تو این فکر نباش خودش بی هیچ کمک و تماسی بخوابه تقریبا بعیده مگه به رسم قدیم بذاریش تو گهواره اینقدر گریه کنه که یا دور از جون بلایی سرش بیاد یا از خستگی شدید بخوابه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ای خواهر دخترت مثل دختر منه مقاومت داره نسبت به خواب 😂 برعکس دختر جاریم براش مهم نبود هر جا مامانش رو پا میزاشتش حتی تو شلوغی می خوابید بعد کلا دیگه ساعت ۶ به بعد نزار چرت بزنه تا بتونه ۱۰ شب بخوابه