2777
2789
عنوان

به بچه هاتون اموزش خوابیدن دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 44 پست

تحت تاثیر این چرندیات مجازی که فقط برای جلب فالوره قرار نگیرید. اون روز داشتم در مورد همین میخوندم عادت دارم تهه همه چیو درمیلرم دیدم اونی که بنیانگذار این ایده بوده که بغل نکنید و بذارید خودش بخوابه و... شیش تا بچه داشته همه تو جوونی خودکشی کردن.

ماشالله تو ده دقیقه میخوابه شکر کن کلافه چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه با بغل هم مقاومت می کنه ۱۰ دقیقه باید تکونش بدم تو بغل تا خوابش ببره با این که شدیدا خوابش میاد

دختر من رو سینم با شیر خوردن میخوابید .بچمو وقتی از شیر گرفتم سختش بود بخوابه تا دو روز در حد چی خسته میشد تا بخوابه

از همون روز اول به هیچی نباید عادتش میدادی شیر میدادی میزاشتی زمین خودش بخوابه الان که یاد گرفته بخو ...

والا من که تجربه نداشتم

چون کولیکی و رفلاکسی بود مجبور بودم بغلش کنم زیاد که گریه اش اروم شه و بالا نیاره

وقتی زیر سینه می خوابید می زاشتم زمین شیر برمی گشت دهنش بیدار می شد !

تا دو سالگی که خیلییه

از پا درمیام

وای خدا نکشتت پسرم الان سه سالشه خودش میخوابه تازگیااااا چه انتظاری داری از بچه ۴ ماهه مگه اینکه واس ...

اتفاقا از همون ۴۰ روزگی که کولیکی شد وایت نویز می زارم ولی بازم خودش نمی خوابه .

تحت تاثیر این چرندیات مجازی که فقط برای جلب فالوره قرار نگیرید. اون روز داشتم در مورد همین میخوندم ع ...

واقعا ؟

اخه مشکل اینه روزا نمی تونه سیکل خوابشو به هم وصل کنه . چرتاش فقط نیم ساعته اس . واسه همین به هیچ کاری نمی رسم .

اتفاقا از همون ۴۰ روزگی که کولیکی شد وایت نویز می زارم ولی بازم خودش نمی خوابه .

عزیزم نمیخوابه پسرم تو بغلم میخوابد و رو دست شوهرم به بوی تنمون عادت داشت اروم میگرفت هنووز خیلی راه هست تا بخوابه اون حس امینت و آرامش رو از والدین میگیرن