2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بخاطر پسرم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارع واقعا

خواهرزاده ی من اصلا حرف نمی زد.خواهرمن هرشب قصه وشعربراش می خوند...کلاس موسیقی نوشت ..تلویزیون وگوشی رومحدودکرد...مهدنوشتش یعنی این بچه به حرف افتاد ..تخم بلدرچین بده بی تاثیر نیست فقط مداومت داشته باش توهمین کارها ..جواب گرفتی برای پدرم فاتحه بخون..نگران نباش مامان مهربون😊

آهاااا🤦🏻♀️😄ولی خب حرف بقیه آزاردهندس امیدوارم زودتر حرف بزنه🥺

ایشالله که حرف میزنه غصه نخور براش کتاب داستان بخون🥰

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزم واقعا درکت میکنم،پسر منم 3 سالش که بود اصلا حرف نمیزد هم سن برادرزادمه،اون ماشاالله عین چی حرف ...

تنش سلامت گلم.. چ خوب ک تاثیر داشته من دیر خریدم شربت امگا رو ینی ایرانیشو دادم ی دوره ولی تازه ۱ هفتس خارجی رو میدم باید مهد هم بزارم توکل ب خدا

برادرزاده منم ۳ونیم سالشه همچی با آااا یعنی تایید، آره میگه خیلی دیگه نفهمیم با ایما اشاره میفهمونه

کلمه های دیگ چطور ؟؟ چند تا میگه؟

کاری انجام ندادن پدر مادرش نظر دکترش چی بودع؟

خواهرزاده ی من اصلا حرف نمی زد.خواهرمن هرشب قصه وشعربراش می خوند...کلاس موسیقی نوشت ..تلویزیون وگوشی ...

مرسی ازت گلم بابت راهنمایی

روح پدرت شاد و جایگاهش بهشت حتما گلم همین حالام یه فاتحه خوندم 🌸🥺

یدونه دادم بهش عزیزم نگران شدم باید ب شوهرم بگم ببرمش پیش یه دکتر دیگه

نگران نباش گلم انشالله زود حرف میزنه

من از ۲ سالگی ب همسرم گفتم امگا۳ بدم و نگران حرف زدنشم مدام میگف زودع حرف میزنه ک نتیجش شد این

برا همین گفتم ک زود بخری و بدی از الان بازم با دکترش مشورت کنی ک خیلی بهترع

شربت امگا هم یوروویتالش بهتر از بقیه هستش