2777
2789
عنوان

پس انداز

123 بازدید | 11 پست

من تو شهر دیگه مستاجر بودم مجبور بودم برای رهن پول جمع کنم و وام بگیرم چون خرج با خودمه مجبورم غذا و همه چی خرج کنم پس انداز هم دارم ولی همش میگم اندازه پولی که داشتم پس انداز نکردم البته میتونم وام بگیرم

من صفر تا صد خرج با خودمه خرج اضافه انچنانی ندارم ولی همیشه سعی مبکنم مانتو اداری نو داشته باشم لباسام در حد کارمندی خودم باشه خوشم نمباد کسی منو ببنه بگه فلانی اسن همه پول میگیره اینه سرو وضعش

بعد اینکه الان ماشین هم دارم با پول خودم طلا و اینها هم دارم و پول نقد بازم میگم من زیاد خرج کردم

داداش تو خیلی جلویی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم هستم

داداش لفظمع😭😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب الان چه کنیم

عذاب وجدان دارم میگم خوب پس انداز نکردم بعد اینکه تاره گوشی اپلم نخریدم یه گوشی شیامی خوب ۱۴۰۲ خریدم ۲۰ تومن ولی با خودم کفتم میشذ اپل ۱۳ اون موقع بخرم قسطی