2777
2789
عنوان

امیدی دارید شما❓

90 بازدید | 14 پست

جوونترها رو میگم. کسایی که تازه میرید سر کار و تازه قراره ازدواج کنید و اینها... امیدی دارید به این شرایط؟

من واقعاً تنها گزینهم مهاجرته انگار و به همون هم امیدی ندارم. خیلی حالم بده.

برای کارم به لپتاپ خوب نیاز دارم و پول خرید همون رو هم ندارم. وقتی شروعش کردم امیدم این بود که بتونم فریلنس دلاری کار کنم. ولی به شدن کارم به اینترنت وابستهست و با این وضع حتی به ددلاینهای داخل ایران هم توی کارهام نمیرسم. سر کرک نرمافزارها، سر آموزشهایی که میخوام، سر اینترنت، سر لپتاپم خوب، سر فیل.تر بودن، سر همهچیز جلوم پر از مانعه. هر روز حدود پونزده ساعت پای سیستمم و بازدهیم به خاطر اینچیزها پنج ساعت هم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقت رو از من بشنو که عمری گذروندم توی ایران هیچ امیدی به هیچ چیزی نیست اگر خانواده پولداری نداری صد در صد ببین نمی گم 99 درصد میگم صد در صد پیشرفت نمی کنی این جامعه زن ستیزه هیچ قانونی به نفع زنان و جوانان نیست

حقیقت رو از من بشنو که عمری گذروندم توی ایران هیچ امیدی به هیچ چیزی نیست اگر خانواده پولداری نداری ص ...

آره میفهمم.

تا جایی که بتونم نمیمونم تو ایران. اصلا مسئله دختر بودن نیست. کلا قوانین ایران ضد انسانه. :)

عزیزم آدم با رفتن به سوشال مدیا ناامید نمیشه. کافسه یه سر بره سوپرمارکت و میوهفروشی.

نگفتم که اوضاع الان خیلی خوبه. میگم امید دارم. که اینده بهتر میشه

در مورد ازمایش cvs سوال داشتی بپرس

آره میفهمم. تا جایی که بتونم نمیمونم تو ایران. اصلا مسئله دختر بودن نیست. کلا قوانین ایران ضد انسانه ...

بله ولی به نفع آقایون بیشتره راحت بهت بگم 25 سال تلاش مردم برم هر جایی به غیر از اینجا هیچ راهی برام باز نشد یعنی حتی وکیلها سنگ میندازن که نتونی بری یه دوستی دارم که همش می گفت مارو برای روز مبادا میخوان و محاله بذارن از ایران بریم .حرفش درست دراومد

بله ولی به نفع آقایون بیشتره راحت بهت بگم 25 سال تلاش مردم برم هر جایی به غیر از اینجا هیچ راهی برام ...

خیلی از دوستها و ارطرافیان و سالبالاییهام رفتن....

نمیدونم باز.