2777
2789
عنوان

حساسیت به صدا🗣🚫🔇

95 بازدید | 10 پست

من همیشه گوشیم سایلنته چون نسبت به صدای نوتیف پیام ها حساسم اعصابم خرد میشه با صدای زنگ گوشی تپش قلب می گیرم.

اما جدای از اینا نسبت به صدای خنده بلند ناگهانی، جیغ، بلند حرف زدن، جمع های شلوغی که همه با هم حرف می زنن

آهنگ گوش دادن بقیه با صدای بلند

صدای تلویزیون

به شدت حساسم، دچار فروپاشی روانی میشم اصلا، خیلی عصبی میشم

مامانم میگه تو افسرده ای که از صدای بلند اهنگ بدت میاد:/

نصف شب بیدار میشم تو سکوت نفس عمیق میکشم واقعا وقتی همه خوابن خیلی ارامش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرشبیه خودمیمن ازصدای اخباروفیلم..حتی صدای همسایه که بلندحرف میزنه وجای شلوغ متنفرم..ان موقع خون ب ...

دقیقا من طوریم صدای کسی که سالها عذابم داده بشنوم کلا بهم میریزم فقط کافیه بگه سلام

من دیگه انقدر از خدا توان میخوام اون لحظه که فقط بگذره

من از صدای بلند خوشم نمیاد و سرم درد میگیره

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

من خودم بسیار آرومم و فضای آروم و خلوتم رو خیلی دوست دارم، اما حساسیتم ندارم در شرایط معکوس!!

انقدر حساسید برام عجیب بود!! چرا واقعا اینطوری هستی؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من خودم بسیار آرومم و فضای آروم و خلوتم رو خیلی دوست دارم، اما حساسیتم ندارم در شرایط معکوس!!انقدر ح ...

دست خودم نیست، کلا اعصابم ضعیفه.

انگار شکه میشم

بیش فعالی دارم و مغزم به اندازه ی کافی شلوغ و پر سر و صدا هست دیگه تحمل صدای های دیگران رو ندارم انگار گم میشم یه لحظه وقتی صدای بلند میشنوم

دست خودم نیست، کلا اعصابم ضعیفه. انگار شکه میشمبیش فعالی دارم و مغزم به اندازه ی کافی شلوغ و پر سر و ...

میدونی منم در دوران کنکورم حساس شده بودم یادمه گوشگیر میزدم کتابخونه و صدای تلویزیون رو مخم بود و ...

بعدها دیدم فقط حساسیت درست کردم واسه خودم، کافیه بدونی سر جلسه کنکور پُر از آدمهای مختلفه با تیکهای مختلف کوبیدن پا، بلندخوانی، ضربه به میز و صدای اون بلندگو و ...

یا سربازی هرکسی ضعفی داشت مورد آزار افراد مریض قرار میگرفت، بیتفاوتها قویترینها بودن...

بنظرم باهاش روبهرو بشو و خودت رو قوی کن ازش فرار نکن🌱💪

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.