2777
2789
عنوان

دختر بودن همش بدبختیه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 39 پست

بنظرم دختر بودن فقط برای دختری جذابه ک همه جوره تحت حمایت باشه مثلا ساپورت مالی کامل از طرف خانواده بشه و همش تو عشق و حال باشه و خم ب ابروش نیاد یا از طرف خانواده اش ۸مایت عاطفی و .. بشه

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوووتازه ازدواج ومخهریه ومادرشدن وزایمان رونگفتی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حالا بذار چند سال بگذره از دختر بودن تبدیل به زن بودن بشی بفهمی بدبختی واقعی چیه انقد درگیر خونه و ز ...

باید زار بزنم بااین پیامت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بنظرم دختر بودن فقط برای دختری جذابه ک همه جوره تحت حمایت باشه مثلا ساپورت مالی کامل از طرف خانواده ...

دقیقا هم عاطفی هم مالی

واقعا من که تعجب میکنم

من که فکر میکنم پسر بودن همش بدبختیه

من سالهاست پدر و مادرم جوری منو تربیت کردن که به همسرم بیشترین احترامو بزارم

دستورات خدا رو همیشه رعایت کنم و با اخلاق باشم

همیشه تلاش کنم پول در بیارم

اما چون نتونستم خونه بخرم و ماشین بخرم هیچ دختری به من نگاه نمیکنه

از حق ازدواج محروم شدم

هر چی پول دراوردم دادم یا برای کارم خرج کردم یا برای کمک به پدر و مادر یا دادم کار خیر کردم

اما من به عنوان یه پسر بخوام از خودم دفاع کنم حتما باید میلیارد ها تومن فراهم کنم که به خانم ثابت بشه آره منم حق ازدواج دارم

چیشده حالا

خانم میخوان من اگه یه موقع خیانت کردم مهرشونو گذاشتن اجرا یه چیزی بهشون برسه

خب اگه خانوما خیانت کردن چی دست آقایونو میگیره ؟

اصلا کی گفته یکی از ما حتما خیانت میکنه

این چه ترسی از ایندسا

ماپسرا بخواهیم ازدواج کنم میلیار ها تومن پول باید جور کنیم

شما دخترا با یه میلیون تومن پول میرین آرایش میکنین آماده میشین برای ازدواج (البته آرایش برای نامحرم حرام است)

من هیچ وقت هیچ کدومو نداشتم و همیشه حسرتش تو دلم هست

منم خواهر بی فکرن

واقعا من که تعجب میکنم من که فکر میکنم پسر بودن همش بدبختیه من سالهاست پدر و مادرم جوری منو تربیت کر ...

آها حتما از دخترا زشتشونم انتخاب میکنی اندامش بد باشه انتخاب میکنی وضع مالیش خیلی بدم باشه انتخاب میکنی

بعدشم کی گفته برا نامحرم آرایش میکنن؟