2777
2789
عنوان

👈✨😃

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 41 پست
@مهربانو_مرضیه @دختر_خاکستری @ملکه455_ @بانوآرتمیسسسس @tanhaye1402 😂😂😂

سلام گوگولی خوبی خوشی

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شادی تو آرزوی منه.. انشالله هیچ وقت غم نبینی.. خوبم عزیزم

چرا اینطوری شدی؟ 😔😭ن مامان گلی میگی. چیزی شده 😭شما چرا غریبه شدی 😔😭

مامان گلی ک دیگه رفت... . نمیدونم چی شدی.؟

امیدوارم خودت خوب باشی. گلی ک دیگه نیستش..

خودم فدای اون چشات 😉😂💖

خدانکنهه😂😂

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

چرا اینطوری شدی؟ 😔😭ن مامان گلی میگی. چیزی شده 😭شما چرا غریبه شدی 😔😭مامان گلی ک دیگه رفت... . نم ...

من که هر چی میپرسم چیزی نمیگی وقتی نگرانم حالتو میپرسم میگی میگذرونم.. منم فضولی نمیکنم ولی غریبم دیگه..تو همیشه عزیزی مامان گلی.

@مهربانو_مرضیه @دختر_خاکستری @ملکه455_ @بانوآرتمیسسسس @tanhaye1402 😂😂😂

به بههه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من که هر چی میپرسم چیزی نمیگی وقتی نگرانم حالتو میپرسم میگی میگذرونم.. منم فضولی نمیکنم ولی غریبم دی ...

این حرفا چیه میزنی اخه. 😭😭فضول چیه. 😭غریبه بودی این همه باهات حرف میزدم...

مامان گلی ک حسابشو بست و رفت.. ولی این همه تغییر یکهو از کجا اومد... 😭😭😭😭

نمیدونم چرا این جوری حرف میزنی...

ولی باشه مهم نیست... حتما مادری مامان گلی فرشته تا اینجاها بود..

مرسی از انرژی های خوبی که بهم دآدی... و دیگه تموم شدن...

خداحافظ دوست عزیز.... مراقب خودت و خوبیات باش...

امیدؤارم که هیچوقت.. حست به چیزی انقد بد نشه...

دمت گرم برا همه انرژی مثبتای خوبی ک بهم تزریق کردی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖💖🙏🙏🙏🙏

این حرفا چیه میزنی اخه. 😭😭فضول چیه. 😭غریبه بودی این همه باهات حرف میزدم... مامان گلی ک حسابشو بست ...

تو همیشه مامان گلی فرشتهههه 😇 😇 😇 ازت ناراحتم که ناراحتیتو تو خودت میریزی.. یعنی چی خداحافظ.. تو هم کلی انرژی قشنگ قشنگ بهم دادی.. اگه موندم اینجا به خاطر تو بوده.. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

تو همیشه مامان گلی فرشتهههه 😇 😇 😇 ازت ناراحتم که ناراحتیتو تو خودت میریزی.. یعنی چی خداحافظ.. تو ...

همین که ناراحتی ازم یه دنیا بسمه😭😭😭💔

یعنی کل حسابامو تعلیق کردم و رفتم😭😭💔

همون مونده بود مهربانو ازم نارحت بشه 😭😭😭💔دیگه مردن حقمه.. اگه ناراحتیمو میربختم خودم که نمیگفتم برام دعا کنین.. 😭😭😭💞همه دوستامو لغو: زدم.. فقط مهربانورو نگه داشتم.. شما هم ک ناراحتی ازم.. دیگه هیچی😭💞برم برم.. مراقب خودت باش😓💔

همین که ناراحتی ازم یه دنیا بسمه😭😭😭💔یعنی کل حسابامو تعلیق کردم و رفتم😭😭💔همون مونده بود مهربان ...

دورت بگردممم مامان گلی.. من خیلی دوستت دارم.. منو تنها بذاری کجاااا بری.. میگم انقدر تنهایی غصه نخور.. قربون قلبت بشمم.. تو مامان قشنگ منی اگه بری منم کلا از سایت میرم. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ⭐️ ⭐️⭐️ 😘 😘