2777
2789
عنوان

👈✨😃

238 بازدید | 41 پست

شی شی شی شی شیطونه

دخترک تاپیک بغلی ♬

ابرو کمون چشم عسلی ♬

بدجوری عاشقت شدم ღ

با اون نگاه اولی ♬

کوچولوی آتیش‎پاره ღ

خیلی دلم دوستت داره ♬

این پا و اون پا کردنت ♬

کلاه سرم نمی‎ذاره ღ

شی شی شی شیطونک ♬

شی شی شی ♬

دخترک تاپیک بغلی ღ

خیلی دلم تنگ برات ♬

بدجوری عاشقت شدم ღ

عاشق اون شیطونی‎هات ♬

تاپیک به تاپیک سررات ღ

می‎شینمو میشم فدات ♬

تا که بیای و رد بشی ♬

شیطونکی با اون کارات ღ

شی شی شی شیطونک♬😂😂😂😇

ـــــــــــــــــــ| banuyegollll |ــــــــــــــــ

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

عج عج عج عجب😂

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت اومدی چشم عسلی😇😂😂

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😂💖

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

شکوفه ریز اومدی اما عزیز اومدی😂😂

مرسی مرسی دیگه شرمنده نکن😂😌

مرسی مرسی دیگه شرمنده نکن😂😌

که داند جز پروردگار 😂😂

دشمنت شرمنده عجیجم😇

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

که داند جز پروردگار 😂😂دشمنت شرمنده عجیجم😇

که فردا چه بازی کند روزگار😂

شاید شوما فردا شکوفه ریز اومدی😂💖

به به چشم عسلی خودمون... 😂😂زدم بر طبل بیعاری😂😂

خخخ افرین دمت گرم بابا خوبی خودت یکهو میای با تاپیکت جیگر ادم خون میکنی میری نمیگی چیشد اخه

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️