2777
2789

فقط تبریک بگم...

اخ منو توی خودم کشته.یکسره گیر میده

صب تا شب خونه ام جایی تنها نمیزاره برم.باید خودش ببره اگه هم ببره باید ی ترسی ته دلم باشه که قبول میکنه یا ن...خونه مامانم بخواد ببره یکسره دادو هوار راه میندازه که چرا سراغ خونه مامانم رو نمیگیری..بلید همون قدر ک سراغ خونه مادرت رو میگیری سراغ خونه مامان منم بگیری

بخدا خیلی چیزا توی من مرده

ولی اون منو کشت همین...

اینم بگم الان بحث و جدالی نداریم

نخرم اشکال داره؟

اون برا تولدت چیکار میکنه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول و خرجی میده؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
پارسال ی کیک سفارش داده بود ۴۰۰ تومن .همین

توام نهایت ی کیک هم بزن بذار جلوش

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره از لحاظ خورد و خوراک و لباس اینا خوبه

اگه پول میده که آنلاین خرید کن سفارش بده تو خونه عشق و حال کن کلاس های هنری مجازی شرکت کن

اونم وقتی ببینه تو بی اهمیتی کم کم این تعصب و افکارش تغییر میکنه خودش میگه برو بیرون

کیک و هدیه براش سفارش بده نزار زندگیتون سرد بشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چقدر ادم مریضیه

عزیزم با کیک نخریدن درست نمیشه که کلی هم بهونه دستش میاد

بخای حرف حق هم بزنی سفسطه میکنه ربطش میده که تو بیتوجهی و یه کیک نخریدیو

کیکشو بگیر ولی زیادم خودتو به دردسر ننداز بخاطرش

در عوض این رفتاراشو اصرار کن غلطه و بگو باید بری دکتر

که فک نکنه کاراش عادیه