2777
2789
عنوان

ترمیم دندون تورو خدا بیاین

47 بازدید | 9 پست

من تازه دندونمو تراشیده پوسیدگیارو بعد پرکرده..هنوز بی حسی کامل نرفته ولی انگار ماده ای کپر کرده یجوری انگار شله..هیچ مراقبتیم بهم نگفت انجام بدم..یبار برا روکش یک گاز گذاشت رو دندونم گفت تا یکساعت فشارش بده ولی اینو هیچی نگفت..کسی تجربه ای داره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند ساعت چیز سفت گاز نزن. اینو همیشه میگن. چیزی نخور کلا تا چند ساعت. با کامپوزیته؟ قهوه اینا نخو ...

اره با کامپوزیت پرش کرده بدم پر کرده یجوری دندونم اول ظاهرش خوب بود فقط از وسط خراب بود این گرفته کلا از جلویی کمعاوم میشه تراشیده بعد پرش کرده ظاهرشم زشت شده ولی میترسم کبیافته از دندون پزشکی وحشت دارم

بی حسی نرفته حس میکنی سفت نشده هنوز

صبر کن چیزی نخور که هم بی حسی بره هم اون جا بگیره اگه باز همین وضعیت بود شنبه برو پیشش

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره با کامپوزیت پرش کرده بدم پر کرده یجوری دندونم اول ظاهرش خوب بود فقط از وسط خراب بود این گرفته کل ...

کامپوزیت تا سه روز درد داره بد پر نکرده دندونت از تو پوکیده که اینجور کرده

بی حسی نرفته حس میکنی سفت نشده هنوز صبر کن چیزی نخور که هم بی حسی بره هم اون جا بگیره اگه باز همین و ...

فعلا کدوساعت گذشته ن بی حسی رفته ن چیزی خوردم...میترسمم کاش خوب باشه از دندون پزشکی وحشت دارم مخصوصا این دکتره انگار وحشی بود دهنم جر خورد ..بقیه دکترا اینطوری نمیکردن

فعلا کدوساعت گذشته ن بی حسی رفته ن چیزی خوردم...میترسمم کاش خوب باشه از دندون پزشکی وحشت دارم مخصوصا ...

خوب کردی من ساعت ده و نیم کار دندونم تموم شد دو به بعد شروع کردم به خوردن اونم سیب زمینی تازه با اون سمت نمیخوردم

منم وحشت دارم فکرش بکن من یه عصب کشی و چهار سطحی باهم انجام دادم

دکتر من مراجعه زیاد داشت دستگاه هم خراب میشد گفتم یا الان بی حسی میره یا اینکه اشتباه تراش میده اما خوب بود این سه ساله باهاش میسازم