qashqaiqizi مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 عنوان تلگرام | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست سلام، بچهاا دیدین وقتی پروفایل تلگرام عوض میکنی یه تاریخ هم براش میفته که فلان ساعت و تاریخ... کسی میدونه چجوری میتونم غیرفعالش کنم؟اخه دیدم برا بضیا تاریخ نمیفته 1404/09/13 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 نمیدونم😭😂میخواین پیام بدین بفرسین برام🫤 هرجور راحتین من میخام کارت راه بیفته کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 این عکسی که فرستاده خب چیزی نیست منم همینو گفتم بهش والا نمیدونم
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 اینارومیدونم خب ولی چیزی بنام تاریخ و ساعت پروفایل توش نیس که اون ک نوشته آخرین بازدید منظورش تاریخ و ساعتهتورخدا گیج نباش کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 اون ک نوشته آخرین بازدید منظورش تاریخ و ساعتهتورخدا گیج نباش بابااااا اخه اون برای اینکه کی اخرین بازدیدمون ببینه یا نه😑😂
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 بابااااا اخه اون برای اینکه کی اخرین بازدیدمون ببینه یا نه😑😂 پ چیو میخای🤦 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 پ چیو میخای🤦 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خسته نباشی واقعااامنظورم عکس پروفایله ساعت و تاریخ میفته براش
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خسته نباشی واقعااامنظورم عکس پروفایله ساعت و تاریخ میفته براش ن خو از اول بگو 😅🤧 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 ن خو از اول بگو 😅🤧 بمن میگی گیج خودت گیج تری که😂از اول همینو گفتم
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 بمن میگی گیج خودت گیج تری که😂از اول همینو گفتم 🤣🤣🤣🤣 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 والا😂 حالا اگه دوس داشته باشی از خوبیای تلگرام بیشتر بهت بگم کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته
qashqaiqizi مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 حالا اگه دوس داشته باشی از خوبیای تلگرام بیشتر بهت بگم خیلی ممنون همونا که گفتی خیلی مفید بود
حامدشوووونمـ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 351 خیلی ممنون همونا که گفتی خیلی مفید بود 😅😅😅😅 کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته