2777
2789
عنوان

ماجراهای من و شوهرم

124 بازدید | 8 پست

رفته فوم شست و شو برام خریده خب من تا الان فقط ژل شستشو داشتم بلد نیستم امروز بعد اصلاح صورتم اومدم بازش کردم یک عالنه ریختم کف دستم بعد مالیدم ب صورتم یه دفه جیغم بلند شد شوهرم اومد گفت آخه بچه خنگ باید قد یه نخود میزدی تو دستات یکم آب میزدی کف درست میکردی بعد میزدی به صورتت برگشتم گفتم من کی تا حالا فوم داشتم بچه ها فوم از این حالت کفی ها نیست حالت کرمی هست غلیظ من خو بلد نبودم بقران ولی بعد که استفاده کردم حس سوزش داشتم شوهرم میگه چون اصلاح کردی بخاطر همونه زیاد هم زدی بعد برگشته میگه به چقدر سفید شدی گفتم خیلی بیجا کردی سفید بودم سر همین هم شام درست نکردم کاریش ندارم تا دفه آخرش باشه مسخره ام کنه😠😐😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بقران تو خری خر دیدی خودتیمن اگ یکاری بکنمو شوهرم ببینتم میرم رو اسمونا بهت گفته به چقدر سفید شدی تو ...

برگشت گفت تو یه بچه خنگی که نباید این همه میزری به پوستت چرا اینطوری گفت بدم میاد من که میدونم مسخره ام کرد😒