2777
2789
عنوان

بعد دیت اول چرا اینطوری میکنه

86 بازدید | 8 پست

ما رفتیم بیرون همه چی خوب بود درمود اینده رابطه اینا حرف زد خیلی تعریف کرد ازم بعدم برگشتم خونه چند بار زنگ زد گفت نطر نهاییتو بگو من میخوام باهات ادامه بدم منم گفتم خب باشه دیگه یکم حرف زدیم اینا خیلی خوب تا وقتی رفت خونه مادربزرگ اخر شب اومد گفت من همه دخترارو انفالو کردم توام این کارو کن بعدم نوشت دارم بیهوش میشم شب بخیرفرداش خیلی کم حرف زد بعدظهرم زنگ زد که تو اصلا نیستت ی پیام نمیدی معذبم اینطوری از این حرفا منم دوسه ساعت بعد ی پیام دادم بهش که خیلی سرد جواب داد،درصورتی که روزای قبل دم به دقیقه پیام میداد و....

چرا اینطوری رفتار میکنه از ی طرف درمورد اینده اینا خرف میزنه همه رو انفالو میکنه مثلا رابطه شروع کردیم از ی طرفم پیام نمیده و مثل قبل نیست

دیوونهس

بلاک کن

تو نمیدونی چرا ولی اون میدونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی تو هر سه ساعت یه بار جواب میدی اونم سرد میشه دیگه

نه من همش جوابشو میدم ولی اون تغییر کرده حتی روزای قبل جوابم نمیدادم ول نمیداد ی طوری رفتار میکنه انگار ۱۰۰ساله باهاشم

نه من همش جوابشو میدم ولی اون تغییر کرده حتی روزای قبل جوابم نمیدادم ول نمیداد ی طوری رفتار میکنه ان ...

خیال کردم نوشتی دیر جواب میدی

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه