2777
2789

تاپیک آخرم رو ببینید ، مریض شدم خبری ازم نگرفت

دوسالم هست عروس این خونواده شدم، نه تولدم نه روز پرستار هیچی رو بهم تبریک خشک و خالی هم نگفتن ، بعدشم که چند روز گذشته فهمیدن ، محض دلخوشیم یه کادوی کوچیک هم برام نگرفتن

درحالی که من عقد بودم ولی شوهرم رو مجبور کردم پارسال براش جاروبرقی بخریم

امسال فقط میخوام برا مامانم کادو بگیرم جشن بگیریم برای اون هیچ کاری نکنم

منم نمیخرم روز دختر پدر شوهرم میگفت براش کادو بگیر جون میداد بحث عوض میکرد

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من۸ساله ازدواج کردم فقط سال اول غلط زیادی کردم و کادو خریدم

چقد منی منم ۸ ساله ازدواج کردم سال اول با اینکه عقد بودم و شوهرم یه شهر دیگه بود کیک و کادو گرفتم با بابام رفتم دیدنش تو روستاشون بعد گفته بود از پول پسرم گرفته منم دیگه هیچی نگرفتم

منم قبلا میرفتم برا مامانم لباس میخریدم برای اونم میخریدم.

چندبار بد برخورد کرد.بعدم دیدم استفاده نمیکنه ازشون. دیگه به شوهرم گفتم من سلیقه مادرتو نمیدونم بهش پول بده. اونم یه مقدار پول میذاره توی پاکت میده مادرش. جاریهامم فقط پول میدن. فقط یکیشون که دخترخاله شوهرمه گاهی وقتا وسیله برقی یا کادو میگیره. همونم مادرشوهرم پشت سرش یه عالمه عیب و ایراد میذاره روی کادو.