2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

731 بازدید | 65 پست

راهنمایی میخوام

تاپیک داستان زندگیمو هم میتونید بخونید برای اطلاعات بیشتر، اگه آدم باشید درخواست دوستی نمیدید مثه یه برادر راهنمایی میکنید

بنظرتون چطور میشه محبت یه مردی که دوستم ندارع و اصلا علاقه نداره بهم جلب کنم؟

گیر ندم بهش؟ دیر بیاد زود بیاد چیزی نگم؟؟

فقط محبت کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

چند وقته ازدواج کردید !؟

از اول اینجوری بود

یا از کی اینجوری شد؟

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

حالا کع همسرت هست تاپیک داستان زندگیت بخونم بیینم چی دستگیرم میشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

چند وقته ازدواج کردید !؟ از اول اینجوری بود یا از کی اینجوری شد؟

تاپیک داستان زندگیمو بخونید البته طولانیه اما ممنون میشم برادرانه راهنمایی کنید چون نیاز دارم از همجنس شوهرم بپرسم چجوری توجهشو جلب کنم

من خانمم ولی هر مردی بجوریه باید رگ خابش پیدا کنی اینکه کمتر حرف بزنی وخیلی بهش اعتماد بنفس بدی و م ...

آره همینایی که گفتی قراره انجام بدم چون من دقیقا در گذشته برعکس اینایی بودم که گفتی پر حرف غر غرو

شوهرمو خورد میکردم

و همش از خانوادش بد میگفتم

شوهر منم خیانت کرده باز ۱۴ ساله داره خیانت میکنه تا اینکه فهمیدم بچمون مریضه گفت توبه کردم دیشب باز فهمیدم داره خیانت میکنه اونم نصف وسایل آشپز خونم شکوند رفت منو دختر ۱۲ سالم زد بچم مریضه ونمیتونم خرج درمانش بدم اقایون به منم بگید با این اقا چیکار کنم