2777
2789

من ۶ ماه با ی پسر هستم تو رابطه از همه نظر پسر خوبیه ولی شرایط مالیش خیلی خوب نیست شغلش هم نظامی بخاطر کرایه خونه انقدر بدهی قرض بالا آورده که داره بزور میده تو این ۶ ماه هم اصلا گل اینا بهم نداده فقط روز دختر برام کاپشن خرید اینم بگم ماشین نداره هربار هم کافه میریم اون حساب میکنه ولی دوستم همش میگه کات کن بدردت نمیخوره شرایط مالی ما نسبت به اون خیلی بهتره اینم بگم پدرش بچه بوده فوت شده ی جاهایی هم ی خورده پرو هست احساس میکنم فکر میکنه شرایط من از اون بهتره انتظار الکی داره از حرفاش الان شما راهنمایی کنید بنظرتون وقتم زندگیم دارم الکی تلف میکنم ب پاش یا منتظر باشم که شرایط ش اوکی شه واقعا نمیدونم دوسش دارم ولی با حرف دوستام دودل شدم😕

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از دوستا رابطه ادم خراب میکنن بنظرم توجه نکن دوسش داری بمون

اره ی بار هم بحث مون شد من خیلی چیزا رو ب دوستم میگم اونم فهمید ناراحت شد گفت بهم همه چی رو ب دوستات نگو بعدا پشیمون میشی

.

ببین بپرس تاکی درآمدش اینطوریه باید کاری بکنه لازمه دوشیفت کارکنه بایددرموردشماودوتایی صحبت کنید به نتیجه برسی میتونه برات زندگی فراهم کنه یانه دیگران که از شرایتش خب ندارن خودت بپرس حرف بزن تاکی میتونه دوشیفت کارکنه یاشغل اش عوض کنه تابتونی برای آینده وزندگی ات تصمیم بگیری

اره ی بار هم بحث مون شد من خیلی چیزا رو ب دوستم میگم اونم فهمید ناراحت شد گفت بهم همه چی رو ب دوستات ...

اینو درست میگه همه حرفاتو به دوستات نگو متاسفانه دوستا مشاورخوبی نیستن حتی حسودی هم میکنن . ولی درمورد ادامه دادن باهاش سعی کن احساسی تصمیم نگیری خوب بشناسش بعد .

همه چی رو بسنج

به حرف دلت گوش کن ولی منطقی هم فک کن

راجب دوستات هم خیلی وقتا دوستات یه چیزی رو میبینن که تو نمیبینی و یه سری دوستام هستن قصدشون خراب کردن رابطه توعه

ببین دوستات جزو کدوم دسته ان