2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

72 بازدید | 9 پست

مامان و بابام همیشه دعوا داشتن و منم خیلی بچه پر از شور و شوقی بودم ، عاشق این بودم برم مسافرت.

عاشق اینکه بگردم.

عید میشد بابام میگفت کجا بریم میگفتم مشهد خوبه بریم میگفت باشه میرفتیم تو راه دعوا اگه میشد مامان و بابام فحشم میدادن که تو همش میگی بریم اینور و اونور ما شاید نخواهیم بریم تقصیر توسعه.

تا آخر سفر من همش استرس داشتم که دوباره دعوا نشه بی افته تقصیر من

فقط این یکی نیست کلا من والد پدر و مادرم بودم همیشه فحش میخوردم

حالا چه جوری شدم؟

اصلا سفر باب میلم نیست نمیتونم لباس بخرم چون کفن میاد تو ذهنم از هیچی لذت نمیبرم میگم آخرش مرگه آخرش مرگه

😭😭از خودم خسته شدم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس بخون مستقل شو از اونجا برو

دیگه حال و حوصله هیچی ندارم از صبح تاش به رو تختم شب هم ممکنه نفسم بگیره از اضطراب برم بیمارستان ، درس و مدرسه کلا برام بی اهمیت شدن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عزیزم افکار منفی رو بریز دور هر خانواده ای بالاخره یه مشکل داره سعی کن قوی باشی وبخودت فکر کنی

نمیتونم بخدا تموم شدم با خواهر و برادرم سه قلو ایم ولی همیشه خدا من باید هواشون. و میداشتم، همیشه باید همه وسایلم رو میدادم اونا سر چی؟ مامانم با بابام میگفتن تو عاقل تری بده اره الان هم هیچی نمیخورم میدارم همه رو خواهرم بخره برام بی اهمیتخ

وای الهی بگردم

شوهرم روانیه منم مجبورم بحثکنم

دختر پر شور شوقمم ناراحت میشه

خدایا آدمای ظالمو از زمین بردار

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

وای الهی بگردمشوهرم روانیه منم مجبورم بحثکنمدختر پر شور شوقمم ناراحت میشه خدایا آدمای ظالمو از زمین ...

عزیزم اگه دخترت شور و شوق داره توروقران قسمت میدم یه کاری براش بکن حتما خواست بهش باشه من دیگه از بین رفتم ، خیلی دلم میخواد دوباره پر از شور و شوق باشم

عزیزم اگه دخترت شور و شوق داره توروقران قسمت میدم یه کاری براش بکن حتما خواست بهش باشه من دیگه از بی ...

اره دخترم پر از شوقه😭

با باباش خیلی بهتر از من بهش خوش میگذره من افسرده

هستم

باباش منو اینجور کرده با من بده با بچه خوبه گاهی میگم کاش بمیرم

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

اره دخترم پر از شوقه😭با باباش خیلی بهتر از من بهش خوش میگذره من افسردههستم باباش منو اینجور کرده با ...

نه بابا این چه حرفیه کلا دخترا با باهاشون راحت ترن منم خیلی وابسته بودم