2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککککک...!!!

188 بازدید | 11 پست

بچه ها جون سلام.

من یک هفته است که تو پروسه اقدام به بارداری هستم ولی الآن ریشه موهام دراومده و ابروهامم دو رنگ شده به نظرتون الآن می تونم موهامو رنگ کنم یا نه؟

اینم بگم سه ماه پیش باردار بودم که سقط شده و قبل از یکماهگیم که از بارداریم مطلع نبودم موهامو رنگ کردم.. حالا موندم چیکار کنم با این موی دورنگ برم عروسی یا موهامو رنگ کنم به نظرتون؟

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ؟ يعني انقد رنگ مو مهمه ؟ 

نمی دونم اصلا نمیگم دلیل سقط قبلیم رنگ مو بوده الآنم باردار نیستم اما چون تو اقدامم نمی دونم باید چیکار کنم

اگر پریود شدم و باردار نبودم می تونم رنگ کنم دیه نه؟

آره میتونی  ولی من حقیقتش سه ماه قبل بارداریم رنگ نکردم ازبس که اوتیسم و بیش فعالی زیادشده تو بارداری هم اصلا آرایش نکردم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
آره میتونی  ولی من حقیقتش سه ماه قبل بارداریم رنگ نکردم ازبس که اوتیسم و بیش فعالی زیادشده تو ب ...

عزیزم منظورت از 3 ماه قبل از بارداریت دوره اقدامته؟ یعنی تو اقدام بودی اصلا رنگ نکردی؟

عزیزم منظورت از 3 ماه قبل از بارداریت دوره اقدامته؟ یعنی تو اقدام بودی اصلا رنگ نکردی؟

خخخخ نه سه ماه قبل اقدامم من با اولین اقدام باردار شدم کلا همش چیزای سالم هم میخوردم که بدنم پاکسازی بشه خونم تمیز بشه ولی دیگه آخرای بارداریم خسته شده بودم از پرهیز فقط یادت باشه تو بارداری اصلا رژ نزن خیلی سربش بالاس و مستقیم رو مغز بچه تاثیر میذاره زن داییم خیلی تو بارداریش آرایش میکرد دختر ش اوتیسم گرفت دقیق نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی مطمئنا بی تاثیر نیست

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خخخخ نه سه ماه قبل اقدامم من با اولین اقدام باردار شدم کلا همش چیزای سالم هم میخوردم که بدنم پاکسازی ...

مرسی گلم بابت راهنمایی هات