2777
2789

لطفا خواهش میکنم مشکل حیاتی برام پیش اومده

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشده

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

😔

بله؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

😔

چیشده نی نی یار اومد ولی تو نبودی

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بله؟

ببخشید من شماره خودمو گذاشتم دو سال پیش ی مشکلی پیش اومده بود اقدام کردیم,الان ی شخصی ازم شکایت کرده,میخوام اون پست ک شمارمو کذاشتم پاک بشه ولی نی نی سایتمو زیر و کردم پیداش نمیکنم ولی اسکرین ازش دارم.

اگه با حذف حساب کاربری اون شماره و پستامم حذف میشه اینکارو بکنید,هر کاری ک بشه اون شماره رو پاک کرد.

براتون اعا میکنم

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
چیشده نی نی یار اومد ولی تو نبودی

پیام گذاشتم هم خصوصی هم اینجا

ببخشید من شماره خودمو گذاشتم دو سال پیش ی مشکلی پیش اومده بود اقدام کردیم,الان ی شخصی ازم شکایت کرده ...

اون یک شماره رو براتون حذف میکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببخشید من شماره خودمو گذاشتم دو سال پیش ی مشکلی پیش اومده بود اقدام کردیم,الان ی شخصی ازم شکایت کرده ...

اسکرین رو بذارین من پیدا میکنم

پیام گذاشتم هم خصوصی هم اینجا

اسکرین رو دیدم حذف کردم چون شماره داشت یادتون نمیاد تو تاپیک کی بود؟ البته هر طور باشه پیداش میکنم ولی بدونین سریعتر و راحت تر میشه یا رو پست کی ریپلای کردید

اسکرین رو بذارین من پیدا میکنم

اسکرین گذاشتم از لطفتون شما ممنونم

اگه حساب کاربریمو حذف یا تعلیق کنم پست و تاپیک های مربوط هم حذف میشن یا نه؟🙏🙏🌹

اسکرین رو دیدم حذف کردم چون شماره داشت یادتون نمیاد تو تاپیک کی بود؟ البته هر طور باشه پیداش میکنم و ...

متاسفانه اصلا یادم نیست😭

متاسفانه اصلا یادم نیست😭

چون تاریخ داره پیدا کردم تاپیک حذف شده ولی پستتون رو هم حذف کردم

اسکرین میگیرین همیشه سعی کنین اسم استارتر بیافته تاریخ پست تاریخ تاپیک بیافته اینطوری خودتون هم راحت پیدا میکنین البته چون حذف شده بود پیدا نکردید