2777
2789
عنوان

حسود نباشیم

1314 بازدید | 77 پست

خانوما خوشبختی و بدبختی شما دست خودتونه.قرار نیست اگر بلد نیستید زندگی کنید حسادت بقیه رو کنید.

اگر می تونید خودتونو بکشید بالا نه اینکه دعا کنید بقیه هم مثل خودتون بدبخت باشن

چشم داشته داشته باشیم واسه دیدن خوشبختی هم جنسانمون.اینقدر دلمون سیاه نباشه

دقیقا

من عادت دارم بیرون که میرم به خودم میرسم در حد عرف جامعه.خدا رو شکر برو رویی دارم.یه دونه بچه هم بیشتر ندارم واسه همین وقت دارم به خودم برسم.خوب بخوابم و خدا رو شکر سرحالم.امروز رفتم بیرون یه زن بد رو نشسته بود تو ماشینی که کنار خیابون پارک شده بود.بعد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این باردار بود.یه بچه هم بغلش بود.چهار پنج تا قد و نیم قد هم پشت ماشین نشسته بودن و اوضاع خیلی داغون.وای یه جوری با اخم و دشمنی به من نگاه می کرد انگار حقشو خورده بودم

این باردار بود.یه بچه هم بغلش بود.چهار پنج تا قد و نیم قد هم پشت ماشین نشسته بودن و اوضاع خیلی داغون ...

ازکجا میدونی منظورش از نگاهش چی بوده..کلی برداشت میشه ازش کرد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بدبخت انقدر توی فکر و گرفتاری خودش بوده شاید اصلا حواسش به شما نبوده

حالا شما چه نگاهش توضیح و تفصیل کردی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مطمئنی بچه های خودش بودن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

به جای این زاد و ولد جانکاه یه فرصتی به خودت ذهنت و بدنت بده.تو شبا تاصبح مشغول بچه درست کردنی.صبح ت ...

حرفهای این تاپیکت کلا بی ربط ب همه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

حالا با ظاهر تو کار ندارم معمولا ادما بیشتر نگاه به ادمای غیرمتعارف و غیرمعقول میکنن.ادم زیبارو ادم یبار نگاه میکنه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁