2777
2789
عنوان

چرا نوزادم یهو سرفه کرد

113 بازدید | 13 پست

یهو بلند پشت سر هم سرفه کرد مثل طوری که انگار چیزی پریده باشه گلوش اونطوری ولی شیرم نخورده بود که بگم پریده گلوش

یه بارم دیروز سرفه کرد اینطوری

علتش چیه

خیلی ترسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سرفه کرده لب دهنش پریده گلوش اروغش گرفتی بعد شیر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه وقت سرما نخورده؟اروغ نزد

نه سرما نخورده هر سرفه ای سرما نیس چند ماهش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه وقت سرما نخورده؟اروغ نزد

اروغش رو حتما بگیر

اصلا اینکه بچه اروغ نمیزنه آروغ نداره فلان نداریم بچه باید آروغ بزنه حتی شده کوچولو اگه نه همون باد کوچیک میره توی روده ش و میشه کولیک

سرچ کن روش های مختلف آروغ گیری هست بالاخره یه کدوم هست که بچه ت با کمک اون راحت تر آروغ بزنه قلق بچه ت رو پیدا کن اروغشو بگیر

الان اینکه میگی سرفه کرده که خب عادیه مخصوصا اگر سزارین شده باشی تک و توک سرفه کردن طبیعیه ولی میتونه نشانه رفلاکس و برگشت شیر هم باشه

بچه رو همیشه توی شیب بخوابون تشکش رو از زیر شیب بده زیر سر بچه بالش نذاریا کل تشک رو شیب دار کن اینطوری شیر برنمیگردونه که بخواد بپره توی گلوش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دو هفته

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی خیلی حواست به سرفه باشه من خودم اصلا خاطره خوبی از سرفه بچه ندارم،ولی زیر یک ماه سرفه خطرناکه،البته یک سرفه دلیل بر سرما خوردن نمیشه ولی اگه زیاد شد و ادامه داشت سریع ببر دکتر.

این نیز بگذرد  

و از همه مهمتر نذار زیاد دور و برتو شلوغ کنن و بیان و برن ممکنه این وسط مسطا کسی ناقل باشه بچه هم که سیستم ایمنی ضعیفی داره خطرناکه مخصوصا با این ویروس انفولانزا

این نیز بگذرد