2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5704 بازدید | 154 پست
شما بشی ۶۴ هیکلت عالی میشه منم این قدم میدونم چجور وزنی خوب در میشه هم گوشت داری هم نرمالی کلا خیلی ...

نمیدونم والا چون هیچ کس تا خالا بهم نگفته تپلی لاغر شو اون روز مامانم مبگفت لاغری نشی ها هیکلت قشنگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نمیدونم والا چون هیچ کس تا خالا بهم نگفته تپلی لاغر شو اون روز مامانم مبگفت لاغری نشی ها هیکلت قشنگه

خب به استخوان بندی هم بستگی داره بعضیا استخوان شون سنگین تره

یا کلا ماهیچه تر اند وزن شون دیده نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جایی هست تو تهران خودشون کفش چرم میدوزن میتونی سفارش بدی. اینستا دارن. اسمش همراه چرمتو خزانه هست ...

جدی اخه دیروز همسرم مبگفت اکر بخوان بدوزن خیلی طول میکشه

ولی برم پیجشو ببینم مرسی گفتی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب به استخوان بندی هم بستگی داره بعضیا استخوان شون سنگین تره یا کلا ماهیچه تر اند وزن شون دیده نمیشه

منم تقریبا اینطورم ولی قبول دارم جا داره کم کنم ولی میدونی زشت نیست اندامم

جدی اخه دیروز همسرم مبگفت اکر بخوان بدوزن خیلی طول میکشه ولی برم پیجشو ببینم مرسی گفتی

زمان بر که هست ولی نمیدونم چقدر

من خیلی ازشون خرید کردم جنساشون واقعا خوبه

سفارش هم قبول می کنه

من کلا تپلمچند سال پیش بوت بلند مارک تی تی خریدم. از ساق به بالا حالت بافت داره خیلی شیک و قشنگم هست

از کجا خریدی عزیزم

زمان بر که هست ولی نمیدونم چقدرمن خیلی ازشون خرید کردم جنساشون واقعا خوبهسفارش هم قبول می کنه

یعنی هر مدلی بخوام اندازه سایز پام درمیارن ؟

برو باشگاه مربی برات تمرین بده از یک ور میگین چاق نیستم از یک ور میگین پاهام پره چند چند با خودت سنتی صنعتی با هم میزنی من یک مدت صورتم چاق شده بود قدم ۱۸۰ بود و زنم ۵۰ هم بهم میگفتن چاق صورتم لاغر کردن اوکی شد

مثل شما اینجور نبودم قبول نکنم پاهات چاقه بفهم لاغر کن درک کن

خب چون چاق نیستم دروغم عکس بزازم متوجه بشی