2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5117 بازدید | 143 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من ی نیم بوت انلاین خریدم چون پام لاغره برام گشاده موندم چیکارش کنم کفی کلفت بگیرم یا اسفنج بچس ...

باز لاعری میدونی بوت بلند به هرحال بهت میخوره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بزرگ پا باید بگیری

خب همون از کجا بگیرم میترسم نتی بگیرم بیاد کوچیک باشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقدرم برف میاد من آنقدر دنبال بوت ساق بلندم از دیشب تو اینستا میگردم جایی رو پیدا نمیکنم نمیشه اعتما ...

کجا برف میاد؟ شوخی میکنی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میگم که پایین تنم و پاهام کلا پره من یه زمانی خیلی لاغر بودم اوایل ازدواج اما بازم پاهام لاغر نمیشد ...

اره دیگه منم همینو میگم این همه ادم چاق تو خیابون هست ولی پوتین میپوشن.

نمیدونم من جای شما باشم یه سری ورزش برای باغری پاهام میکردم که متناسب بدنت بشه اگه میگی جاهای دیگت اکی هست

قد و وزن تون چقدره؟وقتی میگید نمیتونید بوت بخرید بخاطر سایزی که دارید،یعنی احتمالا توپر نیستید، چاق ...

چاق نیستم به خدا

۶۶ قد ۷۴ من از بچگی پاهام خیلی پره

مگه اولین باره میخوای بوت ساق بلند بپوشی؟ قبلاچیکار میکردی به نظرم پات از توپر بودن یوخده اونورتره

دومین باره بکی پارسال خریدم کف پامو اذیت میکنه کلا پای من نرمال نبست

اره دیگه منم همینو میگم این همه ادم چاق تو خیابون هست ولی پوتین میپوشن.نمیدونم من جای شما باشم یه سر ...

باسنن و رونم مثل پاهام پره کلا قناص نیستم خیلی ها گفتن اندامت خوبه

اگه منظورت اینه قدت ۱۷۴ هست وزنت ۶۶ اره چاق نیستی ولی عجیبه برا این وزن پاهای انقد پر که یه پوتین پی ...

عزبزم قدم ۶۶ وزنم ۷۴ بزار یه عکس بزارم

از بیگ سایز اییلدیز خرید کردم. اما لباس داره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
از بیگ سایز اییلدیز خرید کردم. اما لباس داره

بیگ یعنی خیلی بزرگ 😅