2777
2789
عنوان

اومدم تاپیک زدم

85 بازدید | 14 پست

از دماغم آوردن

من خدم نظرم اینه

اومدم بیان کردم

میگم که کجا نوشته شده وظیفه مرد هم باید بیرون کار کنه هم داخل

یکی اومده میگه مگه وظیفه زنا هس کار خونه

اگه شاغل هسی که هیچ

مگه حکومت نظامی هس که همه چی با وظیفه شروع بشه اثلا چیزی بنام وظیفه وجود نداره

این کارای خونه که زن انجام میده بهش میگن کدبانویی

خیلی افکارتون فرق داره

بعدش هم میگن زن ستیزی بهم من فقط دارم میگم بکم روشنتر به قضیه نگاه کنیم

قبلا یه تاپیک دیدم شوهرمو کتک زدم انداختم بیرون با افتخار داشت میگف

چون بیدارش کرده بود یکی نیس بگه

اگه اون این کارو باهات میکرد چی

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه با تو موافقم نه بااونا

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

همه که نباید با تاپیکا موافق باشن مخالفم هس

من نمیگم موافق باشن یجوری گارد میگیرن انگار بهشون حمله شده

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

زنای سایت اکثراً خونه دارن معتقدن شوهرشون باید دم دستیشون باشه من خیلی از خانمای شاغل دیدم چجوری علاوه بر رسیدگی به شغلشون خونه و زندگیشون رو هم مدیریت میکنن در کل از خانمای اینجا نظر خواه اینجا اکثراً خونه دارن گارد دارن به شاغل و مسئولین پذیر بودن و مستقل بودن

زندگی مشترک اسمش روشه مشترکبا تقسیم وظایف ی زندگیو میدیرت میکنیم

خب اون بیرون کار میکنه ت خونه

بعضیا جوری انتظار دارن مرد که خسته اومد میگن خوت غذا درست کن فلان یه زنی که نتونه برای شوهرش عشقش یا پارتنرش غدا درست کنه پس با چی میتونه عشق بده اشپزی ینی عشق اشپزی برای یه زن آرامش

بعضيا توهم دارنبنظرم ب نظرت نزديكه 😄

مغزم سوخت

خب اون بیرون کار میکنه ت خونه بعضیا جوری انتظار دارن مرد که خسته اومد میگن خوت غذا درست کن فلان یه ز ...

اگ خانم خانه دار هست

اسمش روشه خانه دار وظایف کار خونه رو دوش خانمه

وطایف بیرون رو دوش اقا

اما اگر هر دو شاغل هستن

وظایف خانه باید تقسیم بشه

اگ خانم خانه دار هست اسمش روشه خانه دار وظایف کار خونه رو دوش خانمهوطایف بیرون رو دوش اقااما اگر هر ...

اره اینجوری که هر دو باید تقسیم کنن تا خیلی بهشون فشار نیاد

خب اون بیرون کار میکنه ت خونه بعضیا جوری انتظار دارن مرد که خسته اومد میگن خوت غذا درست کن فلان یه ز ...

يكي از كاربرا ب اين متوهم ها گفت اگه ميگي وظيفه شرعي اينطوري هست همون شرع هم اجازه زن گرفتن و صيغه ب مرد داده اوناهم قبول داري!