سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10937 عنوان خانوما میخوام فرش بگیرم یه دقیقه بیاین لطفا 49 بازدید | 4 پست فرش قرمز این روزا خیلی مدشده. ولی فرشای افشان رنگ کرم و موکا هم قشنگن. چیکار کنم شما چه رنگیه فرشتون راضی هستین شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤 دیروز | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10937 کیا فرش قرمز دارن ؟؟ دلتونو نزده ؟ شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6964 من به شخصه دوست دارم خونه گرم باشه از زنگ های نود و خنثی خوشم نمیاد فرش های خودم هم قرمز هستند ولی نه قرمز قرمز نارنجی هستند یازده ساله دارمشون هرکس میاد خونمون خیلی خوشش میاد، دستباف هستند ❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10937 من به شخصه دوست دارم خونه گرم باشه از زنگ های نود و خنثی خوشم نمیاد فرش های خودم هم قرمز هستند ولی ن ... اره منم فرش گرم دوس دارم. این فرشای نود ادمو افسرده میکن شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6964 اره منم فرش گرم دوس دارم. این فرشای نود ادمو افسرده میکن من به شخصه دوست ندارم بنظرم شاید خونه بی روح میشه ❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌