دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20690 عنوان رنگ موی مارال خوبه بنظرتون N2میخوام بذارم 38 بازدید | 7 پست میخوام مشکی بشهبرند مارال خریدم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم دیروز | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جدبحنبختیحد عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 7421 اره خوبه قیمتشم خوبه ولی من توی هفتهچند بار موهامو رنگ کردم داغون ذاغون شد موهام نمیدونم چیکار کنم😔
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10817 خیلی تیره هستپرکلاغی میشه۴ ؛ ۵ بهترهکمتر به مو آسیب میزنه و میتونی اگه دلت خواست سرش رنگ هم بزاری
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20690 خیلی زود پاک میشه پس چی بگیرم اهسری پیشم گذاشتم زود رفت دو ماه میگذره دیگه اصلا مثل اولاش نیست این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20690 خیلی تیره هستپرکلاغی میشه۴ ؛ ۵ بهترهکمتر به مو آسیب میزنه و میتونی اگه دلت خواست سرش رنگ هم بزاری من دوبار گذاشتم موهام هیچ اسیبی ندیدحتی مارال موهامو نرم هم کرده بودN2 اصلا خیلی تیره نیست مشکی قهوه ایهN1پرکلاغیه و اسیب میزنه این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20690 اره خوبه قیمتشم خوبه ولی من توی هفتهچند بار موهامو رنگ کردم داغون ذاغون شد موهام نمیدونم چیکار کنم😔 خب چرا زیاد گذاشتی؟من دو سه بار گذاشتم پشت هم چیزیم نشدمارال جنسش اوکیه این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
جدبحنبختیحد عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 7421 خب چرا زیاد گذاشتی؟من دو سه بار گذاشتم پشت هم چیزیم نشدمارال جنسش اوکیه اخه توی روز ۳ تا رنگ مو گذاشتم