2777
2789

من مجردم خیلی میل جنسیم بالاست

واقعا عذاب میکشم

هی ترکش میکنم چله برمیدارم قران میخونم بازم تموم میشه انقدر تشنه میشم چند بار انجام میدم(خودادضایی)

من چه غلطی کنم بخدا دست خودم نیست خیلی سعی کردم

چه قرصی بخورم چه مواد عذایی؟

فعلا هم ازدواج نمیتونم کنم

پیشنهادتون چیه؟

دست ۲ نفر کاربری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر بیشتر حس گناه به خودت بدی از اونور میلت برای انجامش بیشتر میشه چون ما انسان ها هر چی که نمیتونیم داشته باشیم رو میخوایم. بپذیر که یک فرایند عادیه و از محرک ها مثل فیلم و ... دوری کن. اول سعی کن سه روز انجام ندی. بعد بکنش یک هفته. بعد هی هی بیشترش کن تا برسی به دو هفته بدون انجام دادن و ارقام بالاتر.

به قول دوستی میگفت وقتی خواستم سیگار رو ترک کنم گفتم یه امروز رو نمیکشم فقط بعد فرداش هم همینو گفتم و انقد رفتم جلو که ترک کردم.

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
خب انجام بده مگه بده

😐😐 نه خیلیم خوبه

اگه اینقدر خوب و مفید بود چرا تایپک میزد؟

طرف خودش احساس گناه داره و تا حدودی میدونه کارش اشتباهه ولی شما با یه جمله استارتر رو از حس گناهش پشیمون میکنید

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

فقط سعی کن نادیده بگیری که نمیشه

منم که متاهلم گاهی واقعا بخاطرش از کوره در میرم

انجامش نمیدم ولی خب بازم رو اخلاقم تاثیر میزاره

راه حلی نداره واقعا

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

😐😐 نه خیلیم خوبهاگه اینقدر خوب و مفید بود چرا تایپک میزد؟طرف خودش احساس گناه داره و تا حدودی میدون ...

آخه حس گناه اصلا کمک کننده نیست که هیچ از سمتی بیشتر باعث میشه ضعیف بشه اراده ش حس گناه خیلی مخربه

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞