سرطان سینه متاستاز به استخوان و کبد، چن ساعتی میشه جواب سی تی اسکن رو گرفتم و با دیدن متاستاز به کبد دیگه همه چیم رو باختم و چی از این سخت تر که کمتر از یک سال مادرم رو کنارم دارم، من فقط ۱۸ سالمه هنوز خیلی به مامانم نیاز دارم هنوز میخوام عروس شدم باهاش برقصم دوست دارم کنکور قبول شدم خوشحالیش رو کنارم ببینم دوست دارم با اولین حقوقم براش گوشواره بخرم اخه اون واسه ما گوشواره اش رو ۸ ساله فروخته و گوشش خالیه ولی دریغ... خیلی دوس دارم الان بمیرم الان نباشم که عذاب کشیدن مامانم رو نبینم💔 من بچه اخر خانواده ام و شدید وابسته مامانم، اگه اون روزی نباشه من قطعا میمیرم...
ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه کنکورم رو ول کردم میخوام تا اخرین لحظه از وجود مامانم لذت ببرم💔 کاش این قابلیت بود که وقتی توا ...
کاشکی وجود داشت💔
ایشالا ی معجزه برات رخ بده
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥