2777
2789
عنوان

شما چقد به خودتون می‌رسین

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 138 پست
بعلی وقتا پول نمیخواد یه لاک ساده موخوره گیری ورزش و ازین جور کارا

من که همه ی پولم میره برای روتین پوستی بیچاره شدم کنار هم نمی تونم بزارم احساس بدی بهم دست میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هماتوم چیه دیگه خداکنه زود تر خوب شی عزیزم

ی لخته خون داخل رحم دارم کنار بچه ک نباید بزرگتر بشه باید استراحت کنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من قرص زینک یا هرویت میخورم صابون زرد چوبه هم برا صورتم استفاده میکنم سفیداب هم هفته ای دوبار میزنم به صورت و روغن بادام شیرین میزنم به صورتم

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
خسته شدم از اینکه هی چهار تا بزرک و دوزک اسمش شده به خود رسیدنبه خود رسیدن یعنی کارگر بگیرم برای خون ...

دقیقا 👍

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

ابرسان چی میزنین .البته اگه پوستتون خشکه چون منم پوستم خشکه

من پوستم خیلییییییی خشکه

سیمپل ریچ میزنم

الیوکس هم خوبه

قبلا نیتروژنا میزدم که الان همش فیک شده سیمپل میزنم

منتها رو صورت نم دار میزنم بعدش یذره وازلین زوش میزنم

وازلین خاصیت مرطوب کنندیش کمه ولی هاصیت حبس کنندگی داره

وقتی صورت خیسه و ابرسان روشه اونو نگه میداره رو پوست خیلییی برای من تاثیر داره

مامان دوتا گل پسر

آها اگه بارداری که اصلا طرف این چیزا نرو برا بچه مضره

ن هیچی حتی خودم حال ندارم روتین پوستی استفاده کنم مثلا لایه بردارو ابرسان اینا ولی از شانسم باردارشدم پوستم خیلی تمیزو شفاف شده اصلا انگار به هیچ روتینی احتیاج ندارم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من پوستم خیلییییییی خشکهسیمپل ریچ میزنم الیوکس هم خوبهقبلا نیتروژنا میزدم که الان همش فیک شده سیمپل ...

چه جالب من دو سال قبل سیمپل گرفتم البته مدل لایت چون ریچ برای پوست چربه بیشتر و اصلا راضی نبودم. یعنی بعد از زدن باز حس کشیدگی داشتم الان ژنو میزنم