2777
2789

به هرمناسبتی سه چیزی برای مامانش میخره حتی خودمم باهاش میرم نظر میدم که خوب باشه سلیقه به خرج میدم ولی الان دیگه نوبرشه مراسم داریم میگم پول بده برم لباس بخرم میگه ندارم چند ماه پیش تولدم بود گفت چک دارم بعد یه چیز خوب میخرم نخرید به روی مبارکش نیاورد حالا روز زن میگم منم زنتم میگه نه مامانم واجب تره برام زحمت کشیده انگار تو این چند سال من زحمت نکشسدم

حالا دیدم تلفنی به خواهرشوهرم میگفو نه تو نمیخواد پول بدی میگم از طرف سه تاییمونه با برادر شوهرم 50میلون میخوان گوشی خوب بخرن گوشی من ۲۰ تومنه باورم نمیشه تا باش اومدم بحث کنم گفت تو خودخواهی و رفت گوشی فروشی با داداشش

حالم گرفته شده فکر کردم برای من داره هدیه میبینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا همون لحظه كه داشت به خواهرش ميگفت صداتو نبردي بالا كه چطور براي من ندارم ندارم ميكني اونوقت براي ...

چون خارهرش یه زبون دراز پروییه که ترجیح میدم باهاش حرفم نزنم تازه خیلی از خواهرش میترسه شوهرم همیشه دعوا میکنه سرش باهام

منطق بعضی آقایون برای کادو نگرفتن برای زنشون خیلی جالبه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه