2777
2789
عنوان

خواهشاااا کمک کنید

183 بازدید | 41 پست

من اضطراب اجتماعی دارم

و من الان ۳ سالع هیچ جا نمیرم بخاطر اضطراب اجتماعیم

و بهانه های مختلف درس و کنکور

امسال عروسی پسرخاله مه باید برم اجباریه

من استرس میگرم معده درد میشم

چون معده درد عصبی دارم

و خانواده مشاور قبول ندارند

چیکار کنم؟

از این ور استرس میگرم

معده ام درگیر میشه حالم و معده درد و...

خیای وقته هیچ مراسمی نرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چیکار میشی؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

اول شروع کن با ادم هایی که بهشون حس ایمن تری داری یا راحت تری مواجه شو بعدش کم کم ارتباطت با بقیه هم ...

اینکارو کردم

ولی اثر نداشت

یعنی جمعیت ح زیاد میشه از خجالت و استرس میمیرم

چرا علتش چیه از کی اینطوری شدی دلیلش رو پیدا کن اینجوری بهتر میتونی به خودت کمک کنی

علتش نمیدونم

من کلا ادم استرسی هستم

همیشه استرس میگرم حالت تهوع میگرم

از بچه گب همین بودم

تا استرس بگیرم

معده درد میشم نمیتونم غذا بخورم

بعد کم کم اینطوری شدم

علتش نمیدونم من کلا ادم استرسی هستم همیشه استرس میگرم حالت تهوع میگرم از بچه گب همین بودم تا استرس ب ...

ورزش کن پادکست خیلی کمک میکنه یه جورایی یاد بگیر که در موقعی که استرس میگیری حواس خودت رو پرت کنی اینم همیشه داشته باش که هرجا که میری هیچکس مستقیم توجهش به تو نیست همه مشغولن و درگیری خودشون رو دارن پس راحت باش و به چیزای مثبت فکر کن

بعد خانواده ام قبول ندارند این چیزها رو من فقط به خواهرم گفتم انم هیچ کمکی بهم نکرد

اگه جور شد حتما به یه مشاور مراجعه کن چون خیلی از مشکلات شاید با یه جلسه هم اوکی بشن امیدوارم هرچه سریع تر بهتر شی موفق باشی گلم