2777
2789

سلامم دوستان

میخوام دعای توسل بخونم اسم بدید براتون دعا کنم

فقط لطفا شما هم برای سلامتی من حمد یا صلوات بخونید

حاجت روا باشید انشالله🙏🏻🩵

دوستاتون را هم تگ کنید✨🥲

سلام مهربون

التماس میکنم

برای سیدامیرحسن وسیدامیرحسین دوتا برادر

امیر

سعیده

زهرا

محمد

خیلی دعا کن

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@فوژان00‍ @ریحووووون۲۰۰۷‍ به یادتونمالتماس دعا دارم🩷🙏🏻

سلام دوست مهربونم. 💖

ممنونم ، خدا دلت رو شاد کنه و بهت سلامتی عطا کنه. 

إن شاءالله هر حاجت و خواسته ای که داری ، به زودی برآورده به خیر بشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

به نیت برگشت منو یادت نره 

برات حمد خوندم 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

@mamanyasnajoooooon‍ @آرزوهام3‍ @روح_آنابل2‍

مرسی عزیزم🩷😍

برات آیت الکرسی و صلوات فرستادم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

@mamanyasnajoooooon‍ @آرزوهام3‍ @روح_آنابل2‍

ممنون عزیزم

حاجت روا بشی ان شاالله 🤲

حمد خوندم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403