2777
2789
عنوان

دلم میخواد خونه زندگیمو بچمو همه رو ول کنم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 17 پست

با خانواده اش یا بزرگتری صحبت کن مجبور بشه بره سرکار  برو پیش مشاوره یا شوهرت رو بترسون تا درست بشه هرکاری میتونی بکن اما اگه میبینی درست نمیشه با بچه هات  و تمام مال واموالت برو  درسته الان خسته ای اما اون بچه ها بهت نیاز دارن اگه تنها بری بعد چند روز میبینی که توی زندگی ات هیچ امیدی نداری پس با بچه هات برو. خونه ات رو بذار برای فروش و طلاق بگیر و برو 

دلم میخواد برم جایی ب هیچی فکر نکنم هیچی از دنیا نمیخوام یه گوشه ک هیشکی نباشه تنها بشینم تا بمیرم

شما همونی که همسرت بهت بیماری مقاربتی داده بود؟یا اشتباه میکنم؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا الانم زیاد موندی، اگه برات مقدوره برو بچه هاتم ببر، یا بهتره بگم بندازش بیرون 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن