2777
2789
عنوان

گربههه😭

90 بازدید | 16 پست

دوستان خانواده من از گربه متنفرننن 

ینی در این حد که وقتی میرفتیم مسافرت و من گربه هارو ناز میکردم دعوا راه مینداختن،منم یواشکی نازشون میکردم.

بعد من توی مسیر رفتنم هرروز گربه میبینم و خم میشم که نازشون کنم ولی مامانم نمیذاره،خیلی دلم براشون میسوزه.

میخوام غذای گربه بگیرم بذارم توی کیفم که اگه توی مسیر دیدمشون بتونم بهشون بدم،

از قیمتش خبر دارین؟چنده؟

من حال خودمم ندارم مشتی.

برو پت شاپ بهت هرچقدر که خواستی میدن میکشن واست

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو پت شاپ بهت هرچقدر که خواستی میدن میکشن واست

میخوام یواشکی بگیرم،

هرجاعم میخوام برم با خانوادم میرم نمیذارن اونارو بگیرم،

خودم نمیتونم درست کنم براشون؟

من حال خودمم ندارم مشتی.

ازاینکه قلب مهربانی داری بسیار جای شکر داره البته درهرجیزی باید اعتدال باشه نگران نباش گربه ها می تونن گلیم خودشون را ازآب بکشند آن قدر سطل های زباله و.. وجود داره که سیر بشن اگر درحیاط خونه یه ظرف آب بگذاری وپس مانده غذایی را درکنار حیاط بگذاری خودشون میان می خورند. 

میخوام یواشکی بگیرم،هرجاعم میخوام برم با خانوادم میرم نمیذارن اونارو بگیرم،خودم نمیتونم درست کنم برا ...

اره تو گوگل سرچ کن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

ازاینکه قلب مهربانی داری بسیار جای شکر داره البته درهرجیزی باید اعتدال باشه نگران نباش گربه ها می تو ...

آره،

ولی دلم میخواد یه کمکی بکنم و باهاشون ارتباط بگیرم

حال اون لحظه برام مهمه

من حال خودمم ندارم مشتی.

گربه ها خیلی سر این موضوع ها مریض شدن و چرخه غدایی شون به مشکل میخوره ولی باز تحقیق کن ببین چطوره

وای،مرسی که گفتی حتما تحقیق میکنم راجبش.

من حال خودمم ندارم مشتی.

آره،ولی دلم میخواد یه کمکی بکنم و باهاشون ارتباط بگیرمحال اون لحظه برام مهمه

با توجه به اینکه تماس با گربه می تونه وابستگی گربه به شخص بشه وهم چنین ازنظر بهداشتی وداشتن انگل اگر خدای نکرده به چشم برسه یک عمر فرد را درگیر می کنه وبا مخالفت خانواده سعی کن با خرید کبوتر یا عروس هلندی یا مرغ مینا آن حس را به آن ها منتقل کنی