2777
2789
عنوان

میخام خونه بگیرم ولی دنیای بدیه میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست
میدونه هر وقت خواست بیاد ببرتشون منو داره میکشه ت. این زندگی

چه دلیل داره کتک میزنه چه مشکلی 

اگه اعتیاد داره بزرگترش بگو ببرنش کمپ ترک 

اگه مشکل روانی داره میتونی جدا بشی باید بدونی مشکلت چیه 

خیلی سخته زندگی با شوهرت ولی بچه هات آواره میشن طلاق اصلا  طلاق واسه زن سرمایه داره نه ماها

بچه هاش با همچین پدری الآنم آواران...تا کی میخواید بچه هارو عین گروگان بزرگ کنید مردام روز به روز هار تر میشن و وقتی میبینن به فکر بچه هایید هم خودتونو داغون میکنن هم نرای بی لیاقت که پدری نمیفهمن چیه بچه هارو داغون و مریض میکنن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونهایی باید طلاق بگیرن به معنای واقعی به ته خط برسن  وگرنه دادگاه پر از پرونده در حال طلاق ول ...

عزیزم شوهرش میزنتش کم‌کم اینم داره افسرده میکنه چی دارین میگین جدا! یه پدر عصبی مهار نشدنی و یه مادر افسرده و بچه ای که هرروز شاهد اینچیزاس. دلایلش اتفاقا برای طلاق محکمه پسنده و بهش میگن جدا شو. به نظر منم اگر شرایط داره و ادم مستقل و قویه باید جدا شه اگر اینجور نیست دیگه نمیدونم 

ولی حداقل اینه اینم اسمش زندگی نیست اسمش بردگیه 

چه دلیل داره کتک میزنه چه مشکلی  اگه اعتیاد داره بزرگترش بگو ببرنش کمپ ترک  اگه مشکل روا ...

واقعا که شما اصلا انگار داری قصه بهم میبافی. مگه الکیه ببرنش کمپ اونم راحت و خوش و خرم ترک کنه؟ بعضی چیزا اصلا جبران نشدنی و درمان نشدنیه، یه وقت همسرش یه بیماری روانی داره که باید قرص بخوره و نمیخوره و تلافی میکنه رو سر اینا، ما خودمون روانشناسیم هزاران کیس این مدلی میبینیم هرروز که خانم هزاران بار فرصت داده به اقا و اونم خوب نشده تهشم کار خانم کشیده به دارو و درمان و بستری از شدت بیماری روحی روانی! راحت نیست اصلا 

ببخشید مگه الان دارن محبت میبینن؟ این همه خانم جدا شدن بچه هاشونم اواره نشدن. خب پدری که بچه رو و ما ...

ااشتباه میکنی 

همسایه ما جدا شده از این خونه به اون خونه 

بچه هاش همش بهانه میگیرن 

ببین طلاق بچه رو دل زده میکنه علکی حرف نزدم به اسی 

مگه به ته خط رسیده بخواد جدا بشه الانم دادگاه بده تازه مدرک پزشک قانونی م بده به دادگاه بازم طلاق ش رو نمیدن میگن یک سال صبر کن ببین چی میشه 

واقعا که شما اصلا انگار داری قصه بهم میبافی. مگه الکیه ببرنش کمپ اونم راحت و خوش و خرم ترک کنه؟ بعضی ...

خودم شرایط سخت تر از اسی دارم بله روحیه داغون برام مونده ولی وقتی به بچه م فکر میکنم اصلا نمیتونم جدا بشم  واینکه یه طرفه قاضی نریم ما کامل نمیدونم خیلی واقعیت این آقا و شرایط اسی وبه چه دلیل 

دادگاه خم هزار تا سوال می پرسه بعد رای طلاق صادر میکنه من وتو نباید اجازه نداریم وقتی کامل اطلاع نداریم بگیم بفرما طلاق

واقعا که شما اصلا انگار داری قصه بهم میبافی. مگه الکیه ببرنش کمپ اونم راحت و خوش و خرم ترک کنه؟ بعضی ...

کمپ که راحت شده خودم دیدم بارها یکدفعه اومدن طرف رو تو محل کار یا خونه بردن کمپ 

کافیه خانواده پول بده به کمپ آدرس م بده میبرنش

ااشتباه میکنی  همسایه ما جدا شده از این خونه به اون خونه  بچه هاش همش بهانه میگیرن  ...

باید بگه امنیت جانی ندارن...من نمیفهمم قانون کشور چرا انقدر اسکلانس بررو میفرستن بغل گرگ میگن صبر کن ببینیم چیکار برات میتونیم کنیم....پدر دوست منم روانی بود امنیت جانی نداشتن از دستش مادرش طلاق گرفت و رفتن خونه برادرش...به هرحال باید قدمی برداشت تا کی بشینه ور دل گرگ

کمپ که راحت شده خودم دیدم بارها یکدفعه اومدن طرف رو تو محل کار یا خونه بردن کمپ  کافیه خانواده ...

هزار بارم ببرن و ترک‌نکنه چه فایده؟ اعتیاد رو یه درصد کمی با اراده و ایمان قوی فقط میتونن کنار بزارن خدا نخواد واقعا اصلا شرایط اینجور راحت جلوه ندید. چقدر بچه الان هستن میان پیش روانشناس گریه میکنن ازینکه پدرشون مواد میزده و اینارو مجبور به تن فروشی میکرده برا پول موادش یا زنش و میزده که پولاشو به زور بگیره مواد بخره من میگم تف تو حضور همچین پدرایی. 

منم احتمالا تو این زندگی سکته کنم

ولی یه بار رفتم برا جدا از غصه بی‌سروسامونی بچه ها میخاستم سکته کنم شاغلم ولی انگار تو‌همین زندگی خیالم از بابت بچه ها راحت تره ولی خود دیر یا زود ی مرضی میگیرم میمیرم 

باباشون خیلی دوسشون داره من از نظرش رو اعصابشم صب فقط گفتم برا بچه نون بربری بخر دوس داره بهم میگه زنیکه تخم خر احمق چرا جلو بچه میگی . جلو بچه نگو که منو مجبور کنه الان برم. خب اگه به خودش جلو بچه هم نگم بازم فحش میده و برا خریدش اذیت میکنه منم جل‌و بچه میگم مجبور شه بخره

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

منم احتمالا تو این زندگی سکته کنم ولی یه بار رفتم برا جدا از غصه بی‌سروسامونی بچه ها میخاستم سکته ک ...

اخه مگه چی گفتی که بهت فحاشی میکنه؟ مریضه. برا یه نون بربری ادم زنشو جلو بچه هاش خورد میکنه؟

منم احتمالا تو این زندگی سکته کنم ولی یه بار رفتم برا جدا از غصه بی‌سروسامونی بچه ها میخاستم سکته ک ...

عجب کثا.فتیه...طلاق بگیر تا هنوز سالمی و عزت نفس داری برو زندگی نرمال شروع کن بچه هارم خواست بده بهش بعد بلوغ خود بچه ها میتونن انتخاب کنن پیش می بمونن اگر پدرشون بد رفتار کنه بچه می‌تونه بیاد پیش تو اگرم خوب رفتار کرد همون بهتر بمونن پیش باباشون بچه ها برای خانوما خصوصا تو کشور ما فقط دردسرن

اخه مگه چی گفتی که بهت فحاشی میکنه؟ مریضه. برا یه نون بربری ادم زنشو جلو بچه هاش خورد میکنه؟

مشکل اعصاب داره روانیه

باید دارو بخوره 

صب ماستا رو برداشت بعد گفت تو بزار یخچال گفتم بعدا میزارم گفت یا همین الان بزار یا میزنمت منم لجم گرف نزاشتم اونم منو زد جنان پرتم کرد بچم ترسید خب اخه ی ماست گذاشتن چیه منو تهدید میکنه به زدن

عجب کثا.فتیه...طلاق بگیر تا هنوز سالمی و عزت نفس داری برو زندگی نرمال شروع کن بچه هارم خواست بده بهش ...

خیلی چرتکه میندازم ج کنم

برا بچه هاش میخاد خوب باشه ولی برا من خیلی بد الان دخترم خیلی دوسش داره چون پدرش واسش خرج میکنه ولی منو دوس نداره با کوچکترین کارم عصبی و وحشی میشه