2777
2789
عنوان

درد و دل

40 بازدید | 4 پست

تقریبا یکساله عقدم خودم معلمم شوهرمم کارمند یه شرکت خوبه خداروشکر پولدار نیستیم ولی درامدمون بدم نیس،اون موقع ک خانواده شوهرم اومدن خاستگاری گفتن بهش زمین میدیم ،بعد عقد گفتن نه نمیدیم و سهم دوتا بچه دیگمونم هست، یه بار مادرشوهرم بهم گفت مستقل بار بیاید ،هرچی از خودتون پا بگیره بهتره،خودتون زمین بگیرید بسازید این زمینه ک داریم بمونه برا بچه هاتون(حالا ما ماهی ۳۰ تومن قسط میدیم این حرفو زد اتیش گرفتم)،خلاصه صفر تا صد تا اینجا رو خود شوهرم خرج کرده از طلا بگیر تا جشن، سر عقدمون یه شام دادن و یه النگو بعدها شوهرم گفت انقد تیکه انداختن که تا قرون اخر بهشون برگردوندم،من با اینکه شوهرم داره خرج میکنه کار ندارم ولی توقعاتشون دیگه داره اعصابمو خورد میکنه،مثلا گیر داده بودن جشن عقد بگیرید،چرا نمیگیرید؟

یا سر وسیله ها میگن چرا فرش ۲۸ تومنی خریدین میرفتین از فلانجا میحریدین ک اون فرشاش زیر ۴۰ تومن نیست،یا میگن این تالاره ک میخواید عروسی بگیرید غذاش سرده فلانجا بگیرید در صورتی ک اون هزینش واسه ما زیاده،چرا میزناهارخوری نگرفتین،انگار نداریم واسه اینا معنی نداره ،شوهرمم دیگه رد داده که خودشون هیجی بهم نمیدن،ایراد اینجوریم میگیرن مگه من سر گنج نشستم

چیکار کنم با اینا نمیدونم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت يكبار محكم باهاشون رفتار كنه تمومه

جلو خودم جوابشونو داده و فایده نداره با این ایرادات بنی اسرایبلشون،تازه ناراحتم میشن که ما خوبیتونو میخوایم حرف گوش بدین